[POMOC] Stakla se nevide sa obe strane

Započeo Vitez El arambasa, Septembar 19, 2013, 17:33:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:Dakle kada namapam neku mapu i sada kada je ubacim na server stakla mi se nevide sa obe strane , vec samo sa jedne , a kada je moj drug namapao mapu i stavio stakla videla su se sa obe strane pa ako neko moze da mi kaze kako to da namestim , KORISTIM : Map Editor
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

Moraš da staviš 2 stakla jedno uz drugo, to jest da ti bolje objasnim sad.
Kada napraviÅ¡ jedno staklo i staviÅ¡ ga Ä'e ti treba, kopiraÅ¡ ga i rotiraÅ¡ skroz suprotno od ovog, znači ako ovo stoji ovako ( ti ga kopiraÅ¡ i stavljaÅ¡ ga ovako ), nadam se da si neÅ¡to shvatio?

Citat: [BS]Drobnjakâ,,¢ poslato Septembar 19, 2013, 18:19:15 POSLE PODNE
Kada napraviÅ¡ jedno staklo i staviÅ¡ ga Ä'e ti treba, kopiraÅ¡ ga i rotiraÅ¡ skroz suprotno od ovog, znači ako ovo stoji ovako ( ti ga kopiraÅ¡ i stavljaÅ¡ ga ovako ), nadam se da si neÅ¡to shvatio?

Ja nisam bas shvatio  ::) Da ne otvaram novu temu,kako se to radi?Slika?

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

Pa kad stavis staklo,moras sa druge strane da stavis u drugo znaci dva spojena stakla da bi to bilo ok ako stavis jedno sa jedne strane se nece videti ja msm  :)
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

Citat: WilliamS poslato Septembar 19, 2013, 19:51:32 POSLE PODNE
Citat: [BS]Drobnjakâ,,¢ poslato Septembar 19, 2013, 18:19:15 POSLE PODNE

Ja nisam bas shvatio  ::) Da ne otvaram novu temu,kako se to radi?Slika?
Napravis jedno staklo i samo ga dupliras i jedno od tih dva okrenes za -180 stepeni valjda :D tj da pokazuje drugacije nalicje od ovog prvog

Aha sad razumem,hvala momci  :)

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.