|POMOC|Trafike

Započeo Anel Spahic, Septembar 18, 2013, 13:23:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: moja
Detaljan opis problema: Treba mi pomoc oko Trafike ja kad izmapam trafiku kako sad u pwn napravim checkpoint da kucam /trafika ako ste me skontali sta ocu poz
Dio skripte(neobavezno): //

Nekontam checkpoint? mislis ako je na toj poziciji i kuca /trafika da moze kupovati ili kada kuca /trafika da mu postavi check point na trafiku?

ako mislis na komandu trafika da kupuje evo ti:

if(strcmp(cmd, "/trafika", true) == 0)
{
    if(IsPlayerConnected(playerid))
{
if (PlayerToPoint(6.0, playerid,X,Y,Z))
{
    SPD(playerid, DIALOGID, DIALOG_STYLE_LIST, "TRAFIKA", "ITEM 1\nITEM 2\nItem 3", "Select", "Exit");
}
               }
                        return 1;
      }

My Bike KTM 450 SXF 2008

Citat: |BE|Vuzimir poslato Septembar 18, 2013, 16:40:21 POSLE PODNE
Nekontam checkpoint? mislis ako je na toj poziciji i kuca /trafika da moze kupovati ili kada kuca /trafika da mu postavi check point na trafiku?

{
{
{
    SPD(playerid, DIALOGID, DIALOG_STYLE_LIST, "TRAFIKA", "ITEM 1\nITEM 2\nItem 3", "Select", "Exit");
}
               }
                        return 1;
      }

ovo kao prvo mu nebi radilo , jer kad bude pretisnuo na Item 1 nece da mu da nista samo ce da zatvori Dialog , a ja mislim da trazi kada ukuca /trafika da mu stavi check point na tu trafiku

Citat: Vitez El arambasa poslato Septembar 18, 2013, 17:30:54 POSLE PODNE
Citat: |BE|Vuzimir poslato Septembar 18, 2013, 16:40:21 POSLE PODNE

{
{
{
}
               }
                        return 1;
      }

ovo kao prvo mu nebi radilo , jer kad bude pretisnuo na Item 1 nece da mu da nista samo ce da zatvori Dialog , a ja mislim da trazi kada ukuca /trafika da mu stavi check point na tu trafiku

pa dobro sigurno zna dovristi taj dialog...Ako nezna onda ce opet napisati...A kao sto vidis cekam na odgovor njegov dali m utreba ma mu postavi check point i dali misli samo na 1 trafiku ili hoce da locira najblizu trafiku itd...

My Bike KTM 450 SXF 2008

ee brate dobro ovo sto si dao al primjer sad aj izmapam trafu kod pd kako da uzmem njene Kordinate msm ovo sto si poslo za trafiku jel posebno za svaku trafiku treba praviti ovu cmd ?

Ne treba da pravis posebno cmd samo napravis
na vrhu #define DIALOG_TRAFIKA 466
CMD:trafika(playerid, params[])
{
    if(GetPlayerMoney(playerid) < 150) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"[GRESKA] {FFFFFF}Nemas dovoljno novca [150$]!");
if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 50, 652.1148,-592.9533,16.3294) || IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 50, 700.5906,-592.2755,16.3359) || IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 50, 739.0703,-523.1904,16.3359) || IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 50, 669.6758,-523.1447,16.3359 || IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 50, 843.4651,-560.7854,16.4690))) // samo promeni koordiante
{
                ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_TRAFIKA, DIALOG_STYLE_LIST, "TRAFIKA", "Cokoladica\nSok\nCips", "Select", "Exit");
SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Kupili ste hranu i najeli ste se (100 hp)");
SetPlayerHealth(playerid, 100);
}
return 1;
}

i ondialogresponse
        case DIALOG_TRAFIKA:
        {
            if(!response) return 1;
            if(response == 0)
            {
               SetPlayerHealth(playerid, 100);
}