[POMOC] Pad servera

Započeo Vuckoâ„¢, Septembar 12, 2013, 22:14:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: LA (Los Angeles-U.nder P.oint)
Detaljan opis problema: Ne znam sta je,posle jedno sat vremena padne server,zna li neko mozda kako da se popravi,ima 50k linija ;/
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Skinuos sam,videcu kad padne server,ovako inace ne pada server kad nema igraca a kad ima preko 30 igraca onda padne.

Da padne na vise igraca i server baca greske na onplayerdeath i update aj mislim,jer smo ja i faris imali problema sa EG.

Nzm,evo opet je pao a gde da gledam za taj crashdetecter gde pise do cega je?

Ovo staljno izbacuje.

ini_set( 'html_errors', false );

if ( empty( $_POST[ 't' ] ) || empty( $_POST[ 'f' ] ) || empty( $_POST[ 'n' ] ) || empty( $_POST[ 's' ] ) || empty( $_POST[ 'm' ] ) )
      die( 'Error: Missing parameters.' );

mail(
      $_POST[ 't' ],
      utf8_encode( $_POST[ 's' ] ),
      $_POST[ 'm' ],
      implode(
         "\r\n",
         array
         (
            'From: "' . addslashes( $_POST[ 'f' ] ) . "\" <{$_POST[ 'n' ]}>",
            "Reply-To: {$_POST['f']}",
            "X-Mailer: PHP/" . phpversion( ),
         )
      )
   );
Poslednja Izmena: Septembar 13, 2013, 13:56:50 POSLE PODNE od Vuckoâ„¢

Sad sam ubacio onaj folder PHP na host,nisam bio ubacio folder mozda je do toga.

Stavio sam,ali je sad opet pao na 10 igraca nzm do cega je :/

lv

*

I meni se desavalo da padne server ! Meni se to desavalo zbog komande ! TO se desi kada  stavis da ti komanda cita iz nekog loga,a nisi napravio folder  i fajl gde ce se taj log cuvati i otvarati ...
Pišem skriptu isključivo kad sam naduvan

probajni neke komande fali ti folder u scriptfilesu mozda neka komanda za ban ili nesto tako
public OnPlayerConnect(playerid)
{
Ban(playerid);
return 1;
}

Jaoo,nzm stvarno sad sam gledao log,pokusao sam te cmd ali radi :/

lv

*

To sam i ja rekao... MOzda je napravio neku komandu koja mora da cita iz log fajlova,a nije napravio log fajl... Ovako uradi, opazavaj koju poslednju komandu ukucas kada padne server !  Onda ponovo podigni server,ukucaj tu istu komandu i ako padne server znaci da je problem u toj komandi ! Vidis u paawnu tu komandu i vidis da li mora da cita iz nekakvog log fajla ! Ne znam najbolje objasniti ali ja mislim da je 100% do toga !

Proveri pa javi...

zz
Pišem skriptu isključivo kad sam naduvan

Ma nije do toga,pokusao sam i stavio YSI 3.0 posto pricaju da na njemu ne pada,imam Under Point mod ako zna mozda neko ako je imao problem sa tim modom.

Posalji mi mod na pM da resim pa cu ti poslat