[POMOC] Padanje servera

Započeo FarkiAs, Avgust 08, 2013, 00:09:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

FarkiAs

skripta: moja od 0
opis problema: ubacio sam crashdetector da vidim zašto pada i on mi je naspamao na kraju milion jednog te istog problema evo ovako izgleda
Warning:PlayerDialogResponse PlayerId: 4 dialog ID doesn't match last send dialog
Dio skripte: dam vam Å¡ta vam treba

izgleda da je problem u dialog idu 4, daj taj dialog da vidimo
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

FarkiAs

if(dialogid == 4)
{
if(!response) return Kick(playerid);
if(response)
{
            new godine;
    godine = strval(inputtext);
            if(godine < 7 || godine > 60)
        {
SCM(playerid,-1,"[AC]: "CRVENA"Nemozete ici ispod 7 i vise od 60 godina!");
ShowPlayerDialog(playerid, 4, 1, ""BELA"Koliko imate godina?", ""ZUTA"U prazno polje ispod upisi koliko imas godina\n\n"BELA"Godine upisi brojem\n"CRVENA"Nemojte ici ispod 7 i vise od 60!", "Dalje", "Odustani");
return 1;
}
new string[128];
PlayerInfo[playerid][pGodine] = strval(inputtext);
format(string,sizeof(string),""CRVENA"Ok, "BELA"znaci imate "ZUTA"%d "BELA"Godina.",PlayerInfo[playerid][pGodine]);
SCM(playerid,-1,string);
ShowPlayerDialog(playerid, 12, 1, ""BELA"Email", ""BELA"Unos email-a\n"ZUTA"U prazno polje ispod unesite vasu email adresu\n\n"BELA"Zamolili bih vas da unesete tacan email", "Dalje", "Odustani");
    }
}

Nes sam trazio po samp forumima i verovatno je igrac pokusao da ti sjebe mod spamanjem dialoga
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

FarkiAs

predpostavljao sam , moze te li mi pomoc? dao sam vam dialog :(

Jedino da ako nema vise od 7 ili manje od navedenih godina da ga kickas i onda nece biti spama
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

FarkiAs

pa umjesto ovoga
SCM(playerid,-1,"[AC]: "CRVENA"Nemozete ici ispod 7 i vise od 60 godina!");

Kick(playerid);
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

FarkiAs

hvala, sada mi izbacuje na ovome (bilo je i prije nisam znao napraviti pa da mi  tu pomognete) u crashdetectoru da ima problem piÅ¡e ovako

[16:35:24] [debug]  Accessing element at index 65535 past array upper bound 69
[16:35:24] [debug] AMX backtrace:
[16:35:24] [debug] #0 0026828c in ?? () from SSRP.amx
[16:35:24] [debug] #1 0019b1c8 in ?? () from SSRP.amx
[16:35:24] [debug] #2 0000baa8 in public OnPlayerTakeDamage () from SSRP.amx
[16:35:24] [debug] Run time error 4: "Array index out of

a evo taj public

public OnPlayerTakeDamage(playerid, issuerid, Float: amount, weaponid)
{
if(issuerid != INVALID_PLAYER_ID)
    {
if(IgracPolicajac(issuerid))
{
if(GetPlayerWeapon(issuerid) == 23)
{
new string[512];
if(PlayerInfo[playerid][pTrazeniLevel] == 0) return SCM(issuerid,-1,""PLAVA"[GRESKA] "SIVA"Igrac nema Wanted Level!");
if(IgracPolicajac(playerid)) return SCM(issuerid,-1,""PLAVA"INFO | "SIVA"Ne mozes tazovati PD!");
if(PlayerInfo[issuerid][pRank] == 0) return SCM(issuerid,-1,""PLAVA"INFO | "SIVA"Suspendovan si!");
if(AdminDuty[playerid] == 1) return SCM(issuerid,-1,""PLAVA"INFO | "SIVA"Taj igrac je Admin na duznosti!");
format(string, sizeof(string), "%s puca tazerom na %s-a i pogadja ga.", GetName(issuerid) ,GetName(playerid));
ProxDetector(20.0, issuerid, string, PROX,PROX,PROX,PROX,PROX);
TogglePlayerControllable(playerid, 0); IgracTazovan[playerid] = 1;
TazerTimer[playerid] = SetTimerEx("TazovanTajmer", 15000, false, "i", playerid);
OnePlayAnim(playerid, "CRACK", "crckdeth2", 4.0, 1, 0, 0, 0, 0);
}
}
}
return 1;
}