[Pomoc]problem sa gReeDy's house system

Započeo [MG]uNiqu3, Avgust 04, 2013, 17:23:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:gReeDy's House System v0.3
Detaljan opis problema:Pa kad ga stajem i sve sredim napravem kuce i sve je ok al posle gmx kuce iscezne na tim mesta gle de imalo kuca samo kad se obidjem da udzem pise kuca je zaklucena a ne vidi se 3dtext i icon ono sto se vrti i ne radi komandu /kucu
Dio skripte:sto treba da cu
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
EDIT:ok to sam sredio sada imam problem sa dialog znaci ono mi otvori dialog al kad izberim nesto nisto ne reaguje na kucni srw je sve ok al na gpanelu neradi ?? kako mogu to da sredim jer treba neki plugin ili sta ?
Poslednja Izmena: Avgust 04, 2013, 18:16:07 POSLE PODNE od hristijan.kiki
MegaGaming RolePlay

Uskoro!

Pa kada uradis gmx pobrka se nekoliko stvari pa ti ja ne preporucujem da to radis :P
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Citat: |LZ| Bugi poslato Avgust 04, 2013, 17:26:35 POSLE PODNE
Pa kada uradis gmx pobrka se nekoliko stvari pa ti ja ne preporucujem da to radis :P
a jer moze to da se sredi ?
MegaGaming RolePlay

Uskoro!

to je bug do sampa... a da li ti se desava isto kada ugasis pa upalis server? mislim ono ugasis onu konzolu pa upalis opet??  :-X ??
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Citat: |LZ| Bugi poslato Avgust 04, 2013, 17:47:05 POSLE PODNE
to je bug do sampa... a da li ti se desava isto kada ugasis pa upalis server? mislim ono ugasis onu konzolu pa upalis opet??  :-X ??
tako radi tada je sve ok
EDIT:da nije do moju /gmx komandu
Poslednja Izmena: Avgust 04, 2013, 17:49:58 POSLE PODNE od hristijan.kiki
MegaGaming RolePlay

Uskoro!

Pa znaci samo nemoj da radis gmx nego ugasi pa upali konzolu poz