[POMOC] Argument 2 Error !

Započeo [Perfect] Mihailo, Avgust 04, 2013, 11:53:27 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta: BE Balkan Extreme by Gvozden edit MiXailo (ja)
Problem: Sve sam dotero pod konac samo mi ovo pravi problem :(
Erorr :
D:\SAMP Skriptanje\[BE] Balkan Extreme\[BE] Balkan Extreme\gamemodes\tmp-fm-Extreme.pwn(26179) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
linija gde to ide:
SetDynamicObjectMaterialText(OglasO[i], "------------ Oglasi ------------\nPostavite vas oglas.\nCena od 600 do 1000$.", 0, 50, "Arial", 15, 0, -32256, -16777216, 1);

Balkan Perfect TM - Ukratko
-Balkan Perfect je server koji želi da vam obezbedi najbolju zabavu na pristoru Balkana !
- Pogledajte dole, zašto igrati na ovom serveru!

• 1. Zato Å¡to ima stvarno unikatan mod, koji je jos u razvoju zbog stalnih ideja koje dolaze, da bi bili stvarno unikatni!
  • 2. Zato sto ce biti pravi Helperi i OSC-ovi koji ce vam biti na raspolaganju 24/7 za pomoc !
  • Da dalje ne duzim videcete sami na otvaranju koliko je truda ulozeno u ovaj projekat!!
IP: Uskoro!!
TS3: Uskoro(ukoliko server uspe bice i TS)
Forum: perfectrp.comoj.com/forum

Error ti izbaca zato sto si nesto izostavio ! pogledaj bolje :D

Izbacio sam namerno ovaj Dynamic i sad RADI !!!!   ???

Balkan Perfect TM - Ukratko
-Balkan Perfect je server koji želi da vam obezbedi najbolju zabavu na pristoru Balkana !
- Pogledajte dole, zašto igrati na ovom serveru!

• 1. Zato Å¡to ima stvarno unikatan mod, koji je jos u razvoju zbog stalnih ideja koje dolaze, da bi bili stvarno unikatni!
  • 2. Zato sto ce biti pravi Helperi i OSC-ovi koji ce vam biti na raspolaganju 24/7 za pomoc !
  • Da dalje ne duzim videcete sami na otvaranju koliko je truda ulozeno u ovaj projekat!!
IP: Uskoro!!
TS3: Uskoro(ukoliko server uspe bice i TS)
Forum: perfectrp.comoj.com/forum

To macak :D aj pogledaj moju temu ako imas vremena [pomoc] komanda ova sto ima jedan odg sto sam bump ako mozes da pomognes ako ne nema veze :D