[Pomoc] Leveli na TAB

Započeo ANDRIJAâ„¢, Jul 31, 2013, 23:13:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: GTA:RP
Detaljan opis problema: Pitanje zasto mi nece da se pokaze leveli na TAB kada pritisnem pod cime da trazim i sta da trazim??
Dio skripte: ///
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):///

Funkcija setplayerscore? Ili mozda koristis strcmp a on je malo sporiji pa treba vremena da se promeni malo duze(bar meni tako pricam iz iskustva)
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Citat: |LZ| Bugi poslato Jul 31, 2013, 23:45:12 POSLE PODNE
Funkcija setplayerscore? Ili mozda koristis strcmp a on je malo sporiji pa treba vremena da se promeni malo duze(bar meni tako pricam iz iskustva)

Pa to je samo kad preko komande dižeš level, ali njemu neće nigdje da ga prikažu.
Adnane, tamo gdje hoćeš da postaviš level dodaj samo SetPlayerScore(playerid, score);
Last nick: Vectro64

Citat: V_More poslato Avgust 01, 2013, 10:11:43 PRE PODNE

Pa to je samo kad preko komande dižeš level, ali njemu neće nigdje da ga prikažu.
Adnane, tamo gdje hoćeš da postaviš level dodaj samo SetPlayerScore(playerid, score);

rekao sam funkcija setplayerscore ili strcmp citaj ne skupljaj postove samo
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Citat: |LZ| Bugi poslato Avgust 02, 2013, 18:44:23 POSLE PODNE
Citat: V_More poslato Avgust 01, 2013, 10:11:43 PRE PODNE

rekao sam funkcija setplayerscore ili strcmp citaj ne skupljaj postove samo

Šta ima preko strcmpa raditi dizanje levela ? Znaš li ti šta je strcmp ? Funkcija u PAWNu za provjeravanje da li su dva stringa slična, a sad mi objasni kakve to veze ima sa mjenjanjem scorea na TABu ? Ja uopšte ne skupljam postove nego kažem čovjeku da to uradi kako treba.
Poslednja Izmena: Avgust 02, 2013, 22:23:22 POSLE PODNE od V_More
Last nick: Vectro64