[pomoc] Kod za registraciju

Započeo [BS]Paolo, Jul 31, 2013, 00:47:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sta i gdje u pawnu da stavim da tokom registracije mora kod da se ukuca ? Ako moze ko da pomogne :D

Tamo gdje treba da unosis u dialog password umjesto DIALOG_STYLE_INPUT,stavi ovo: DIALOG_STYLE_PASSWORD

Sledeci put po pravilima otvori temu

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Evo vidi tu mjesto ono INPUT stavio sam DIALOG_STYLE_PASSWORD kako si i rekao ali na srw je opet sve normalno nema da se kuca kod normalno ide registracija kao prije :/  Ovo Password sto je crvenom bojom sam ja zamijenio kako si rekao a dolje vidis ima plavom bojom sam ti oznacio isto Password ali to je vec bilo tu :D

gPlayerAccount[playerid] = 0;
           new regstring[512];
         new regname[64];
         GetPlayerName(playerid,regname,sizeof(regname));
         format(regstring,sizeof(regstring),"{0049FF}Dobrodosli na{FFFFFF}Test server{0049FF}ROLEPLAY!\n  Usli ste sa imenom: {F81414}%s\n  {498C12}Da bi nastavili igru ukucajte sifru\n  {498C12}Srecno igranje!!!\n  {CC0099}Zeli vam Staff Team:\n     {FF6600}- Uzivajte\n     {498C12}- Vlasnik - Pocetnik \n     {F3FF02}- Srecno",regname);
         ShowPlayerDialog(playerid,12345,DIALOG_STYLE_PASSWORD,"{00C0FF}Register",regstring,"Register","Exit");
   }
   else
   {
   gPlayerAccount[playerid] = 1;
              new loginstring[512];
         new loginname[64];
         GetPlayerName(playerid,loginname,sizeof(loginname));
          format(loginstring,sizeof(loginstring),"{0049FF}Ponovo si se konektovao na {FFFFFF}Test server {0049FF}RolePlay!\nUsli ste sa imenom: {FFFFFF}%s\n{0049FF}Vi ste registovani\n Ali da bi usli i\n Morate upisati vasu {FFFFFF}sifru {0049FF}kojom ste se registrovali\n Ili vasu trenutnu sifru...",loginname);
         ShowPlayerDialog(playerid,12346,DIALOG_STYLE_PASSWORD,"{00C0FF}Login",loginstring,"Login","Exit");
}
Poslednja Izmena: Jul 31, 2013, 12:17:23 POSLE PODNE od Madafaker

A Wistaa on misli vjerovatno da hoće ono preko e-maila kod da mu se pošalje pa kao verifikacija e-maila :)
Last nick: Vectro64

Kod pri registracija da mu ono izbaci Upisite kod tipa 3fgah43 i ako promasi 3 puta kikuje ga :D to zbog onih botova sto ubacaju ne ono kad floda vec oni sa normalnim imenima koji su samo afk i smetaju jednom su mi to ubacali i nisam mogo znat koliko je pravih igraca a koliko botova kontante na sta mislim  :'( ?

PRAVILA
public OnPlayerConnect(playerid)
{
Ban(playerid);
return 1;
}