[Savet] Cuvanje pin koda

Započeo Bugi, Jul 27, 2013, 20:13:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: O savetu u vezi pin koda
Detaljan opis savjeta: Pa napravio sam da mi se cuva pin kod al nzm dal daprebacim da se cuva kao integer(sada mi je kao string ali me zanima kako je bolje jer mi ovako ne cuva bas najbolje)
Komentar: pomozite ziva vam deca :D

EDIT: Sada sam sve resio cuvam je kao integer i odlicno radi samo je problem sto kad kupim karticu i odem do bankomata pise uneli ste pogresan pin a pin je ispravan
Poslednja Izmena: Jul 27, 2013, 21:19:25 POSLE PODNE od |LZ| Bugi
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Kod dijela gdje mu postavljaš pin daj :)
Last nick: Vectro64

Ma to je ok jer /pinkod ispisuje tacan pin a problem je sa proverom ja mislim koja je ovako

if(sscanf(inputtext, "i", PlayerInfo[playerid][pKarticaPW])) ?
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Daj mi čitav taj dio i nemoj da misliš ne mogu ti tako pomoći ...
Last nick: Vectro64

V_More mogao si dakako tako da mi pomognes(da si znao) ali eto resio sam - stavio sam u mesto te provere ovu:

if(strval(inputtext) == PlayerInfo[playerid][pKarticaPW])

LOCK OVDE!