[Pomoc]

Započeo NeroX, Jul 11, 2013, 13:48:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:mod
Detaljan opis problema:molim vas pomognite,evo vi link od moda,stavio sam ko sto ste mi rekli nece i nece..
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://www.mediafire.com/download/vby59bi8pj01d27/Litex_RolePlay_by_Boca_v5.0.rar

Sta?
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

pax95

Da se ja pitam sada bi ceo BS trebao da pise u ovu temu:
Citatsta?
ili
Citat?
Sta pisete tri puta, dovoljno je sto je Bugi napisao -.-
Nemojte dzabe spamati dobicemo odgovor

Epa ovako,jucer sam postavio temu da mod nije uredu,kad pokrenem server i ulazim u igru nece da mi se pojavi registracija, vi ste mi rekli da skinem jedam plugin,skino sam ga i ponovo isto,zamolicu vas da mi vi napravite eto dao sam vi link od mod-a.

public OnPlayerConnect(playerid)
{
if(IsPlayerNPC(playerid)) return 1;
    new plname[MAX_PLAYER_NAME];
    GetPlayerName(playerid, plname, sizeof(plname));
	if(Security != 0)
	{
	    SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Host has broken one of the Agreement rules, action has been taken.");
	    Kick(playerid);
	    PlayerInfo[playerid][pVipTime] = 0;
	    return 1;
	}
    new namestring = strfind(plname, "_", true);
    new Bocilinjo = strfind(plname, "Bocilinjo", true);
    new pempac = strfind(plname, "Pempac", true);
     if(Bocilinjo == -1)
     if(pempac == -1)
 	if(namestring == -1)
	{
		SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW2, "Imigracioni Odsek: Vase ime nije prihvatljivo.");
		SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW2, "Podsetnik: Vase ime mora biti u formatu Ime_Prezime.");
		Kick(playerid);
		return 1;

nisi ni napravio koristi ako ima racun da mu se pojavljuje login  or else ta registracija imastut za reg i login i izvadi iz toga ako već n e znas