mReR

Započeo [BC]Dexy, Jun 07, 2010, 14:59:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako setao po forumu i svuda di pogledam di je mrerova tema svako malo se... gov... mreru on je jos djete naucice ... niste ni vi znali kad ste imali 9 -10 godina ko sad ... morate se sloziti samnom jer je to tako ... "klinac" se stvarno trudi ... pa pruzite mu priliku pomozite mu malo a ne sto samo pljuvate po njemu ... eto ja mu pomazem sad oko servera ... foruma ... scriptanja ... ps-a ... i mislim da bi mu svako malo eto barem mrvicu pomagat ... i on ce postat "pametan" ... Eto ako imate imalo srca pomocicete mu ... zna slusati ... testirano :D nauci brzo te bi mogo on i napredovati kad bi mu neko malo pokazo ... eto ovo je bilo od mene ... stvarno mi ga je zao kad gledam kako svi pljuju po njemu -.-

Molim bez glupih komentara na ovo ja sam se samo izjasnio i mislim da vi svi trebali malo drugacije poceti misliti o drugima ... i vi ste nekad bili mali, isli u skolu, igrali se u parku i takodalje ... ako mu neko zeli pomoci on ce rado poslusat pa eto ak neko oce nek se javi.
Mape:

))-((

Filescripte:

Dexy's Speedo/Fuel

Gamemodes:

))-((

SampArena FOREVER <3

deo slažem se s tobom na svakoj temi tako, de mu pomozite malo, on je isto dio BS-a

CitatOvako setao po forumu i svuda di pogledam di je mrerova tema svako malo se... gov... mreru on je jos djete naucice ... niste ni vi znali kad ste imali 9 -10 godina ko sad ... morate se sloziti samnom jer je to tako ... "klinac" se stvarno trudi ... pa pruzite mu priliku pomozite mu malo a ne sto samo pljuvate po njemu ... eto ja mu pomazem sad oko servera ... foruma ... scriptanja ... ps-a ... i mislim da bi mu svako malo eto barem mrvicu pomagat ... i on ce postat "pametan" ... Eto ako imate imalo srca pomocicete mu ... zna slusati ... testirano Sirast nauci brzo te bi mogo on i napredovati kad bi mu neko malo pokazo ... eto ovo je bilo od mene ... stvarno mi ga je zao kad gledam kako svi pljuju po njemu -.-

Molim bez [cenzura]ih komentara na ovo ja sam se samo izjasnio i mislim da vi svi trebali malo drugacije poceti misliti o drugima ... i vi ste nekad bili mali, isli u skolu, igrali se u parku i takodalje ... ako mu neko zeli pomoci on ce rado poslusat pa eto ak neko oce nek se javi.

Pomogo bi mu ali samo znam mappati ako oce da mu pokazem to slobodno nek se javi MSN: [email protected]

Citat: [GG]Dario_Apatin[GeniusGaming] poslato Jun 07, 2010, 15:04:29 POSLE PODNE
CitatOvako setao po forumu i svuda di pogledam di je mrerova tema svako malo se... gov... mreru on je jos djete naucice ... niste ni vi znali kad ste imali 9 -10 godina ko sad ... morate se sloziti samnom jer je to tako ... "klinac" se stvarno trudi ... pa pruzite mu priliku pomozite mu malo a ne sto samo pljuvate po njemu ... eto ja mu pomazem sad oko servera ... foruma ... scriptanja ... ps-a ... i mislim da bi mu svako malo eto barem mrvicu pomagat ... i on ce postat "pametan" ... Eto ako imate imalo srca pomocicete mu ... zna slusati ... testirano Sirast nauci brzo te bi mogo on i napredovati kad bi mu neko malo pokazo ... eto ovo je bilo od mene ... stvarno mi ga je zao kad gledam kako svi pljuju po njemu -.-

Molim bez [cenzura]ih komentara na ovo ja sam se samo izjasnio i mislim da vi svi trebali malo drugacije poceti misliti o drugima ... i vi ste nekad bili mali, isli u skolu, igrali se u parku i takodalje ... ako mu neko zeli pomoci on ce rado poslusat pa eto ak neko oce nek se javi.

Pomogo bi mu ali samo znam mappati ako oce da mu pokazem to slobodno nek se javi MSN: [email protected]

i mapanje je nesto barem moze biti ponosan da dobro mapa poslje :D
Mape:

))-((

Filescripte:

Dexy's Speedo/Fuel

Gamemodes:

))-((

SampArena FOREVER <3

Hh...znam da smo i mi bili njegovih godina, al mi smo barem imali postovanja prema starijima....on tu ovim koji su puno stariji od njega zove klinci itd...
Nemam nista protiv toga da mu se pomaze al nek se on isto malo popravi :D

btw. pise se MreR ne mReR :P (zanemari ovo)
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Citati mapanje je nesto barem moze biti ponosan da dobro mapa poslje Sirast

MSN: [email protected]
Skajp: dario.krsic

Ako oce da mu pokazem nek se javi tu

Jbg, njemu je tek 9-10 godina, a vec je tako bahat, ne postuje starije od sebe, zato se doveo do ove situacije da ga niko ne sisa ni 5% i da svima ide na zivce.
Neka se on lijepo odnosi prema nama, i mi cemo prema njemu  :)
Poslednja Izmena: Jun 07, 2010, 15:10:16 POSLE PODNE od [GG]Filipo[BU]
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

Nisam primjetio da je toliko bahat koliko pričate

Mislim da za svoje godine treba ići vani igrati se, a ne biti no lifer

Ako trebaš kakvu pomoć MreR, pitaj me :D

ok ... reci cu mu da se smiri i da se isprica svima ... i nek vise postuje druge ..
Mape:

))-((

Filescripte:

Dexy's Speedo/Fuel

Gamemodes:

))-((

SampArena FOREVER <3

CitatAko trebaš kakvu pomoć MreR, pitaj me

Ja trebam pomoc oko skriptanja :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Koliko vidim, u zadnje vrijeme nije bas bahat Mrer, al opet tu i tamo se nesto zalomi  :D
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

Smirite se vi malo... ova tema je bezpotrebna to si mogao reci i u glavnom chatu a i mrera kolko sam cuo nema do 19.6