[MAP] Yamaguchi gumi interior

Započeo SpawneR., Jun 26, 2013, 17:41:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav SAMPeri imam tu cast da vam predstavim mapu koju sam radio za najveci Balkanski RolePlay server na Balkanu Co.A koji je ovde na Black Listi. Mapu sam radio negde oko 5h u MC ( Map Construction ). Mapa je napravljen za mafiju po imenu Yamaguchi Gumi a to je ogranak velike YAkuza mafije u Los Angelesu.

Kao so znate i za one koji ne znaju , sitem organizacija na tom serveru je jedinstven naime svaki igrac moze da napravu svoju organizaciju napravi predstavljanje i stavlaj slike RP-a osmisli hood/mesto gde ce ta banda/mafija/druzina/biznis okuplja/radi i onda kaci slike RP-a kada OZO(odbor za organizacije) uvidi da je ta organizacija dobra i sposbna da bude oficijalna oni to kazu administraciji , administracija proglasi organizaciju officijalnom organizisko predstavljanje postane sticky i u razmaku od nedelju-dve organizacija dobija mapu i skriptu.
Tao je i Yamaguchi pre dve nedelje dobio Official i ja sam imao tu cast da uradim mapu za njih kao Co.A mapper.

http://www.xfire.com/videos/6030d6

S' postovanje Co.A mapper SpawneR - Dimitrije Živadinović
Poslednja Izmena: Jun 28, 2013, 12:24:05 POSLE PODNE od joXy_

Lepo odradjeno ali mi nije jasno žašto si stavio toliko cveca,ispadne da su cvećari.
Poslednja Izmena: Jun 26, 2013, 17:58:26 POSLE PODNE od caupton'S

Citat: caupton'S poslato Jun 26, 2013, 17:57:35 POSLE PODNE
Lepo odradjeno ali mi nije jasno žašto si stavio toliko cveca,ispadne da su cvećari.

Japanska tradicija nalaze da je priroda lek samim timsve prirodno leci..

Ne znam baš , nekako mi je malo prenatrpano ali solidna mapa , devetka :)

E vako
1.hahahahaha, gumi, yamaguchi gumi ime hahaha  :D
2.najveći balkanski server-- hahahaha  :D
3.hodnici su malo predugački, lahko je u igri šprintati, al haj u RL hodaj, nebi za 2 min od vrata do vrata :D
4. sobe mi se sviÄ'aju jedino si na dosta mjesta stavljao ono narančasto drveno govno nezz kako se zove  :D
Sve u svemu mapa 8.5/10

Citat: [AG]Artieâ,,¢ poslato Jun 26, 2013, 20:44:57 POSLE PODNE
E vako
1.hahahahaha, gumi, yamaguchi gumi ime hahaha  :D
2.najveći balkanski server-- hahahaha  :D
3.hodnici su malo predugački, lahko je u igri šprintati, al haj u RL hodaj, nebi za 2 min od vrata do vrata :D
4. sobe mi se sviÄ'aju jedino si na dosta mjesta stavljao ono narančasto drveno [cenzura] nezz kako se zove  :D
Sve u svemu mapa 8.5/10

1. Googlaj LOLLL
2. Najbolji RP server *
3. Tako je na zahtevu bilo :P
4. Zahtev :P

Hvala :P