Pitanje u vezi domena

Započeo KockaE30, Maj 27, 2013, 22:11:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Don Coñellâ,,¢ poslato Maj 28, 2013, 11:49:02 PRE PODNE
ne slazem se
domene uzimas kod pravih registera tipa godaddy jer dobivas panel i cijene su puno bolje

Da, ali vecina ljudi na ovom forumu su deca od 9 do 15 godina koja nemaju nacina da uzmu kod godaddy-ja, jer nemaju karticu.

Te naravno da je bolje uzeti i domen i web host na jednom mestu, i to govorim kao hoster, isto bi rekao i ti :)

[quote author=
Maki187 link=topic=74519.msg519396#msg519396 date=1369753117]
Citat: Don Coñellâ,,¢ poslato Maj 28, 2013, 11:49:02 PRE PODNE
ne slazem se
domene uzimas kod pravih registera tipa godaddy jer dobivas panel i cijene su puno bolje

Da, ali vecina ljudi na ovom forumu su deca od 9 do 15 godina koja nemaju nacina da uzmu kod godaddy-ja, jer nemaju karticu.
[/quote]

ja sam dijete i imam karticu (doduse trenutno je suspendirana al sredit ce se to)

sa 15 godina mozes izvaditi karticu (barem u RH)

U Bosni ne mozes da izvadis, moras imati 18 godina. sa manje godina mozes izvaditi na ime roditelja, a inace Don, ako razmislis da djeca koji prvi put krecu u to a imaju 15 godina koji ne znaju sta je kartice, a ne da je imaju, ne mozes sebe porediti koji si na kompjuteru vec dugi niz godina, zanimaju te odredjene stvari, pa ti treba kartica, dok nekoga ko je tek dobio racunar, evo krece sa sampom ima druga on nesto zna, nemaju karticu pa ce ovako....

Inace da je tako sa karticama kako ti pricas onda bi se davno izbacio sistem placanja u banci, pogledaj malo siru sliku nisi jedini na svetu. ;)

Hostgator nije popularan po registraciji domena a ne nzam cak i jel ovlasceni registart kao Godaddy, plus je skup ko djavo.

Ili uzmi domen kdo doamceg hostinga ili kod Godaddyja.

@Don, u Srbiji, Bosni, CG ne mozes da izvadis karticu ako imas manje od 18 godina, inace deca od 14-15 godina obicno ni ne znaju da uploaduju mod, a kamoli da izvade karticu a sta vise da je koriste.

Lock ovde, dobili ste odgovor.