Logo,Intro

Započeo WilliamS, Maj 18, 2013, 12:37:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zna li neko neki dobar program za Logo-e i Intro-e xD Osim PS?Ja sam imao Auroru 3D text & logo maker,ali vise nemogu da nadjem link za Auroru.A I Aurora traje 10 dana pa trazi serial key,Aurora takodje sadrzi i Intro Maker.Samo i to trazi Serial key koj ja naravno nemam :P Moze link od nekog programa za logo i intro?

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

Photoshop ti je najbolja stvar za logoe i ostale stvari, a 3D logo mozes jednostavno napraviti i u cinemi, makar opet je bolji PS ;)
A za introe mozes koristiti vegas ili Adobe After Effect's (puno bolji)

Aj da ne otvaram novu temu,u pitanju je Photoshop..imam win7 i kad instaliravam photoshop izbaci mi error code 7..trazio sam na google al nema pozitivnih rezultata,probavao sam instalirati CS5 i CS6 i na oba mi izbacuje error

Skidao warez ili s trail verziju?

Ja koristim Cinema 4D i PS zajedno...u PS samo konvertiram iz videa u gif, ali ako je slika onda mogu samo preko Cineme izbaciti kao png
Citat: Nikola TeslaNe žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.

Citat: Coldplay poslato Maj 18, 2013, 12:56:00 POSLE PODNE
Photoshop ti je najbolja stvar za logoe i ostale stvari, a 3D logo mozes jednostavno napraviti i u cinemi, makar opet je bolji PS ;)
A za introe mozes koristiti vegas ili Adobe After Effect's (puno bolji)

Evo bas ima nekih 3 od kad sam skinuo cinema 4D i sad dobijo sam folder i dobio sam u folderu jos neke foldere i fajlove i dobio sam Chinema 4D i Chinema 4D 64 Bit...I Nece mi udje ni u jedan msm u ovaj prvi hoce da mi udje al mi trazi ulicu grad i sve to i serial number odakle da skinem Chinema a da mi sigurno radi?

Za intro-e koristi Sony Vegas, onda odeš na
- www.ravenprodesign.com
- SkineÅ¡ neki od njihovih template-ova, i pokreneÅ¡ preko Vegasa i samo izmeniÅ¡ stvari u koje ti želiÅ¡ renderujeÅ¡ i to je to  :D

Odakle da skinem Sony Vegas daj mi link
Poslednja Izmena: Maj 18, 2013, 18:30:26 POSLE PODNE od JacK.

Nema 32 bitA?

Citat: Billy poslato Maj 18, 2013, 17:51:12 POSLE PODNE
Za intro-e koristi Sony Vegas, onda odeš na
- www.ravenprodesign.com
- SkineÅ¡ neki od njihovih template-ova, i pokreneÅ¡ preko Vegasa i samo izmeniÅ¡ stvari u koje ti želiÅ¡ renderujeÅ¡ i to je to  :D

glupost, bolje da sam pravi intro-e, barem ce biti unikatniji :P

Ma pravio bih ja sam nego nema za 32 bita :/

Odakle da skinem 32 bita :O  :o