Mario_Kumanovac

Započeo mario_kumanovac, Jun 21, 2009, 08:10:27 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

matejdz

Citat: Don Correlli poslato Jun 28, 2009, 19:07:26 POSLE PODNE
@[CH]matejdz: neki vole igrat na više servera, neznam u čemu je tu problem. :)

Ne on ne igra na vise servera... On dode na jedan server, tu igra igra neko vrijeme i onda ode sa tog servera na drugi server, pa opet tu igra neko i neko vrijeme...

Zakljucak...

Seli se u potrazi za adminom, sto vecina danasnjih igraca i radi...

Citat: [CH]matejdz poslato Jun 28, 2009, 09:21:23 PRE PODNE
Ne mislim na tebe Jony... Ti si napisao "Dobrodosao" pa sam tebe citirao i napravio razmak dva reda...

I onda napisao za njega jer istina je, ali meni ne idu u glavu igraci koji se samo sele...

Ja nikada vise ne bih mogao otici sa CH, zbog ekipe zbog svega sto su mi pruzili...

Kad pogledate ja sam realan igras na nekom serveru, sprijateljis se sa ekipom i onda odes...

Pa do je FULL bezveze...
Aha ok sry moja greska

Gunjac

da ti su mu najzesci samo traze admina i prebacuju se sa servera na server ko "lesinari" najvise napadaju tek otvorene servere   :( :(

Citat: [CA]Gunjac poslato Jun 29, 2009, 07:51:14 PRE PODNE
da ti su mu najzesci samo traze admina i prebacuju se sa servera na server ko "lesinari" najvise napadaju tek otvorene servere   :( :(

da cim se slusne da ce se otvori novi server odma idu i trazu admina ili lidera ili pa u neku org na neke servere nema civile sve bande mafije i svi bi u pd fbi swat

Kopiraj ovo u potpis ako mrzis cheatere!

Scripting status:

PittBull Stunt: 5%

My works:

[MAP]
LS Beach
LS Areo Stunt
Baza za dm serveru NEW!

[FS]
not!

[GM]
not!

KLIKNI TU!

Brate ja ne znam da li si ti primijetio ali evo ja ti kazem da uzasno spamas!!Evo samo pogledaj sliq skoro sve tvoju novi postovi!!!90% posto toga je nepotrebno

Citat: Chili Willie poslato Jun 30, 2009, 08:27:16 PRE PODNE
Brate ja ne znam da li si ti primijetio ali evo ja ti kazem da uzasno spamas!!Evo samo pogledaj sliq skoro sve tvoju novi postovi!!!90% posto toga je nepotrebno

pa takvim postupkom dobit ce ban kad tad ...

Correlli