[Pomoc] Spawn

Započeo PBG4L, Maj 06, 2013, 22:08:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: CLRP
Detaljan opis problema: Izaberem da se spawnam u kuci, i kada se spawnam i idem /exit izadjem ispred nekog bizza, a kada odem do kuce i idem /enter i posle /exit sve je ok. Znaci samo kad se spawnam i idem /exit on me izbaci kod nekog bizza. Evo deo skripte kod promene spawna na kuci. Ako treba jos neki deo skripte recite postavicu.
Dio skripte:                                 new house = PlayerInfo[playerid][pHouseKey];
SetPlayerToTeamColor(playerid);
SetPlayerInterior( playerid, Houses[PlayerInfo[playerid][pInHouse]][hInteriorID]);
SetPlayerPos( playerid, Houses[PlayerInfo[playerid][pInHouse]][hInteriorX], Houses[PlayerInfo[playerid][pInHouse] ][hInteriorY], Houses[PlayerInfo[playerid][pInHouse]][hInteriorZ]);
PlayerInfo[playerid][pLocal] = house;
PlayerInfo[playerid][pInt] = Houses[house][hInteriorID];
PlayerInfo[playerid][pInHouse] = house;
SetPlayerVirtualWorld(playerid, house);

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

to su ti godfather problemi, mesanje virtualwordloda, interiora, svega i svacega..

ja dok god sam editovao gf skriptu nisam skapirao kako resiti to :)

Mozda je isti int u tom bizu i u kuci,el ti se to desava u svakom int ili?

RESPECT:

---------------------------------------------

Dowla

Citat: Wi-zY poslato Maj 06, 2013, 23:16:44 POSLE PODNE
Mozda je isti int u tom bizu i u kuci,el ti se to desava u svakom int ili?

U svakom interijeru mi se to desava...

to je zbugovano pre tebe, znaci probaj ici od prvog do zadnjeg reda skripte i ispravljati vritual worldove i interiore, drugo ne znam sta mogu da ti kazem..

Ako je iko ovo resio nek pomogne, ceo dan mi prodje u resavanju ovog govneta...