Los Arctic | Autobusni kolodvor

Započeo Boris Spice, Maj 02, 2013, 20:32:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Boris Spice

Znaci povodom uskorog otvaranja Los Arctica u baysideu moram vam objaviti par slikica..
Na slikama je autobusni kolodvor napravljen gore na brdu,naravno tu se mozete zaposliti komandom /posao i voziti autobus..

Lepo mada nekako nije rp da se nalazi na mostu.Svakako mislim da si tako odlucio zbog manjka prostora,tako da je 9/10 :)

Aime tužan je ovo dan za mapere ako je ovo 10... :'(

E Borise moj nemam ja ništa protiv tebe ni protiv tvojih radova ali kolodvor nasred mosta napravljen sa cca. 10 objekata...
Loše je to jako loše. Neću davati ocjenu jer jednostavno nema smisla. Nadam se da će ispraviti to. Sretno sa serverom no daj se malo više potrudite oko te mape kolodvora..

Ope kažem ništa zlonamjerno ali realno nije to baš nešto, nemožemo tu ni o nekom trudu govoriti :(

Boris Spice

Citat: //===Svasta===// poslato Maj 02, 2013, 22:19:41 POSLE PODNE
Aime tužan je ovo dan za mapere ako je ovo 10... :'(

E Borise moj nemam ja ništa protiv tebe ni protiv tvojih radova ali kolodvor nasred mosta napravljen sa cca. 10 objekata...
Loše je to jako loše. Neću davati ocjenu jer jednostavno nema smisla. Nadam se da će ispraviti to. Sretno sa serverom no daj se malo više potrudite oko te mape kolodvora..

Ope kažem ništa zlonamjerno ali realno nije to baš nešto, nemožemo tu ni o nekom trudu govoriti :(

Cjenim ovo,jednostavno nisam imao ideje,,
a lokacija je takva posto nemam gdje napraviti..