[pomoc]Email

Započeo [LOb]mistic144, April 27, 2013, 08:42:03 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Mod od 0
Detaljan opis problema: kako da napravim dialogid za mail sve sam dodao vec samo mi fali dialogid
Dio skripte: na vrhu moda
#define DIALOG_EMAIL   7
pod pInfo     
pEmail[128],

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
Trazimo Mapera Koji zna sto radi,koji je ozbiljan i da mi posalje neke radove na pm i koliko je spreman vremena dnevno odvojiti na mapanje.||Nagrada 1337 Admin||

pa ljepo ga napravis , dodas dialog za svaku drzavu ako je imas ili poslje musko zensko pa onda drzavu da stavis

eto napravio sam dialog za email sad me zanima kako da napravim da mi ga sacuva

if(dialogid == DIALOG_EMAIL)
   {
      if(response)
      {
         if(listitem == 0)
         {
            ShowPlayerDialog(playerid,DIALOG_EMAIL, DIALOG_STYLE_INPUT, "Email", "Unesite vas email u slucaju da zaboravite sifru:", "OK","Odustani");
            return 1;
         }
      }
   }
Trazimo Mapera Koji zna sto radi,koji je ozbiljan i da mi posalje neke radove na pm i koliko je spreman vremena dnevno odvojiti na mapanje.||Nagrada 1337 Admin||

Da ali nece da mi sprema kad stavim pod enume , mislim on zajedno radimo na modu pa zato

pls pomognite :(

di tocno to treba stavit on playerdisconnect ili ?

Evo ti nagovestaj. Posto sam na telefonu
To mozes napravit isto kao sto si pravio. Da ti save. Pass
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

moze primjer

evo vako mozes spremati u logove mailove ako oces:
(na vrh skripte)
#define DIALOG_MAIL      33 //ovo promjeni kako tebi pase zbog ideva dialoga

zatim negdje stavis:
(ovo postavljas negdje na registraciji)
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_MAIL, DIALOG_STYLE_INPUT,"E-Mail","Molimo unesite vasu pravu E-Mail adresu","Uredu","Odustani");

I ovo pod ondialogresponse
if(dialogid == DIALOG_MAIL)
{
MailLog("%s - %s",ImeIgraca(playerid),inputtext);
}

I da treba ti funkcija mail log evo ti je:
(ovo ide negdje u skriptu na dno po mogucnosti)
forward MailLog(string[]);
public MailLog(string[])
{
	new entry[256];
	format(entry, sizeof(entry), "%s\n",string);
	new File:hFile;
	hFile = fopen("Emailovi", io_append);
	fwrite(hFile, entry);
	fclose(hFile);
}

Takodje ce ti trebati stock za imeigraca:
(ovo ide negdje u skriptu na dno po mogucnosti)
stock ImeIgraca(playerid)
{
    new ime[MAX_PLAYER_NAME];
    GetPlayerName(playerid, ime, sizeof(ime));
    return ime;
}

Ovo ti je NAJJEDNOSTAVNIJI primjer sto moze biti znaci pisat ce ti sve emailove i jedan fajl tacnije log u formatu
Ime_Prezime - Email

Ako ti bude errora slobodno postaj o5 ;)
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

baca mi ova dva warninga

C:\Documents and Settings\User\My Documents\World Gaming RPG\gamemodes\WGRP.pwn(2891) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Documents and Settings\User\My Documents\World Gaming RPG\gamemodes\WGRP.pwn(2891) : warning 202: number of arguments does not match definition
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Warnings.

linija :

Citat: [WG:RP]mistic144 poslato April 30, 2013, 14:29:42 POSLE PODNE
baca mi ova dva warninga

Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Warnings.

linija :

Izvoli link

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=40233.0
Poslednja Izmena: April 30, 2013, 14:31:24 POSLE PODNE od [EG]Fa®kiaS™

kako da to fixam probo sam obrisat kako tu pokazuje i nece

pls help bump

Problem Rješen Može Lock