Iphone 4s

Započeo [JB:RP]Esse, April 25, 2013, 09:04:36 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dali Iphone 4s moze podrzat vecinu igara kao i iphone 5 ???? jeli bas neka velika razlika izmedju iphone 4s i iphone 5????

Igrica kao igrica, mozda na iphone-u 5 biti ce ti bolje, ali nema puno razlike sto se tice tog polja, sve sto mozes na 5-ici, moci ces na 4-ki, u apple-u ti je vazan IOS, ako nemas najnoviji verziju (jednu od najnovijih), onda nece moci sve igrice, jer sve nove se baziraju na novom IOS-u...

Hvala pomogao si mi evo vidim iphone 4s se moze upgrade do najnovije verzije 6,3 :) jel treba placat to da se upgrade,ili je besplatno??

Iphone 4s = iphone 5, koristim 4s i znam kaj govorim, petica se ne razlikuje od 4s, mozda je veca brza za 0.01sec, kamera bolja za 10%, sve ostalo isto ko na 4s, ne isplati se kupovati peticu zbog tih razlika. Ja sad za 5 mj kad mi se izlazi ugovor prelazim na galaxy s4 ili noviji ako izadje, cisto zbog promjene jer dosadi iphone.
Old School
Since: 2011

Citat: [JB:RP]Esse poslato April 25, 2013, 19:49:51 POSLE PODNE
Hvala pomogao si mi evo vidim iphone 4s se moze upgrade do najnovije verzije 6,3 :) jel treba placat to da se upgrade,ili je besplatno??
Je besplatno je.