[POMOC] Swift panel i SAMP

Započeo !вυ!ѕєуzιιι¢н™.amx, April 17, 2013, 09:17:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav, instaliro sam Swift raspakirao samp na masini stavio sam run komandu "./samp03svr" ali kada upalim server on se upali na dve sekunde tokom "delaya" od starta servera i ugasi se nije do moda jer koristim LVDM za testanje tog servera znaci greska nije u skripti. Probao sam komandu "./samp03svr &" no ista stvar jedina komanda koja radi je "nohup ./samp03svr &" ali onda se server nemoze ugasiti/restartati.
Help please :3!

Mike Downhill × Scripter & PHP Developer × Balkan Ultimate Head Admin

Respect Vegas, Chris, Dude

koliko ti je jaka masina/VPS/dediserver? jesi li instalirao sve potrebne libary koje us potrebne za pokretanje servera, primjer (screen,build-essential u kojem se dobije gcc i libstdc6++ koji su potrebni za rad servera?)

Citat: |W|SoaD123 poslato April 17, 2013, 11:45:25 PRE PODNE
koliko ti je jaka masina/VPS/dediserver? jesi li instalirao sve potrebne libary koje us potrebne za pokretanje servera, primjer (screen,build-essential u kojem se dobije gcc i libstdc6++ koji su potrebni za rad servera?)

512MB, sve instalirano :S

ja imam svoj VPS i koristim swift panel na debianu 6...samp startam sa 
./samp03svr &

i sve radi normalno...jesi li postavio na samp03svr announce samp-npc ili kako vec ide premisije na 700?

Citat: |W|SoaD123 poslato April 17, 2013, 14:36:42 POSLE PODNE
./samp03svr &

i sve radi normalno...jesi li postavio na samp03svr announce samp-npc ili kako vec ide premisije na 700?

Ja sam na CentOS 6 64-bit.
512 MB RAM

Postavio sam ih al i dalje neradi :S!

Dude

*

zerocoolos

Citat: !вÏ...!Ñ•Ñ"уzιιι¢нâ,,¢.amx poslato April 17, 2013, 15:32:55 POSLE PODNE
Citat: |W|SoaD123 poslato April 17, 2013, 14:36:42 POSLE PODNE
./samp03svr &

Ja sam na CentOS 6 64-bit.
512 MB RAM

Postavio sam ih al i dalje neradi :S!

koji ce ti k 64 bitni centos kad imas samo 512 mb rama...

Citatkoji ce ti k 64 bitni centos kad imas samo 512 mb rama...

Moze al jedva...preporuka instaliraj Debian 6 kao sta i ja koristim...to ti je najbolje za sam server tj opcenito za game servere, centos je vise za webhost...+ kao sta djuro kaze centos jede vise RAM memorije dok to u debiana nije slucaj...znaci napravi reinstall masine metni gore debian 32 ili 64 bitni, instaliraj gcc, libstdc6++,screen i ovo potrebno za panel SSH2,apache ili nginx,mysql i mora raditi...

fali ti screen, 101 % ga nisi instalirao, ja ti preporucujem CentOS 5, drugi ce ti preporuciti Debian 6, svakako ja licno nebi nista sem CentOS-a koristio, ali msm da je Debian bolji, tj stabilniji.

Svakako ako koristis CentOS, kucaj
yum install screen
Poslednja Izmena: April 18, 2013, 01:01:40 PRE PODNE od [BR]Maki187