Zalba na Stexia!

Započeo Brabus, April 15, 2013, 21:50:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dakle Sexserghy me zamolio da stavim ovu zalbu na Stexia posto je on dobio ban na 7 dana zbog mapping natjecanja a stvari stoje ovako:

Citat: Sexserghy  ♥ poslato April 07, 2013, 16:32:58 POSLE PODNE
Citat: ♫ SteXi.ılllı. poslato Mart 14, 2013, 22:15:06 POSLE PODNE
Sutra ili u subotu ce biti finale

Ozujak 14 sta ispada cetvertak i kako je bilo receno da sutra ili u subotu ( Sta ispada 15 ili 16.03. ) ce biti finale te pomocu male matematike od onda je proslo 22 dana i u tome razdoblju kad je TREBALO biti finale ja sam imo vremena nisam znao kud sa njime a sada ga vise nemam, tako da ovdje krivi nismo mi vec Stexi koji ne drzi do svojih pravila/obecanja. Tako da vas lijepo molim nemojte se raditi prepametni.

Znaci mislim da je sve rekao ovdje ovim postom te nadalje kad Blaeks nije predao scriptu Stexi mu nije dao ban jer su u "dobrim odnosima" sta sam potvrduje ovim postom:

Citat: ♫ SteXi.ılllı. poslato Februar 24, 2013, 14:22:19 POSLE PODNE
Citat: Blaeks poslato Februar 24, 2013, 14:20:29 POSLE PODNE
Citat: Sexserghy  ♥ poslato Februar 24, 2013, 14:18:39 POSLE PODNE
Citat: Blaeks poslato Februar 24, 2013, 14:17:02 POSLE PODNE
pa nisam ni dao zato sto sam znao da ce paradox pobediti, i nemoj da se sad izvlacis kao da smisljas zadatake, rofl

Blaeks aj fakat dosadan si i meni vise, najbolje da tebi da moderatora pa da ti to sve vodis?!
e da znas da si u pravu, ja bi barem organizovao takmicenja u razmaku kroz 2 dana, a ne kroz 2 meseca

Daj pa valjda je ok da naprave pauzu i prestani vise da smaras
A za skriptanje nisi predao, jesam ti ja dao ban? vidis bio sam dobar pa nisam zato prekini

I sada reci jel to ponasanje jednog super moderatora? Mislim da nije jer je upravo on taj koji bi trebao voditi racuna oko korisnika foruma da budu svi zadovoljni i slicno, a on radi upravo suprotno, nadam se da ce se administracija i sam Stexi izjasniti ovdje.

P.S. reko je Sexy da nemoj ulaziti sa onim forama "Nisi predao mapu dobio si ban kao zasluzeno", jer u postovima iznad se sve vidi.
Poslednja Izmena: April 15, 2013, 21:52:34 POSLE PODNE od Brabus

Meni je Stexi bas super kao S Mod...

Blaeks

*

Madmen

sine moj ja sam dobio ban na mesec dana  :)

[]Flynâ„¢

*

Never look down on anybody unless you're helping them up.

Citat: Blaeks poslato April 15, 2013, 22:15:32 POSLE PODNE
sine moj ja sam dobio ban na mesec dana  :)
Da, ali povodom drugog razloga.
oke je stexi mada nekad mozda malo preteruje.

Ali ovo u vezi Sexserghya je sasvim u pravu. Ja u tim postovima ne vidim ništa. Rok za predaju mape je 7 dana koliko ja znam. Niste predali mapu prvi dan, nije vas kaznio pustio vas je i koliko više da čekamo da se završi? Zaslužno je dobio kaznu, sasvim jasno piše u pravilima da se izriče kazna od 7 dana ukoliko mapu ne predaš na vreme.
Poslednja Izmena: April 15, 2013, 22:34:48 POSLE PODNE od joXy_

Podržavam stexia, ne vidim razlog zašto se pravila nebi trebala pridržavati, sankcije su za sve jednake.
Old School
Since: 2011

Po meni stexi ni malo nije pravedan. U pravilima pise da svaki gubitnik mora objaviti radove ,a kolko vidim to nitko ne cini. I maki takoder nije predao rad kad je bio vs gagi-a pa nije bio kaznjen. Ne samo maki vec ih jos ima. Jednom rijecju sve preko poznanstva.
New Vision RPG/DM
Forum: www.nv-samp.com
SA:MP IP: 51.254.86.94 :8221
NV TeamSpeak3: 151.80.174.132:9972

@ Ricken, ja sam odma na pocektu rekao da necu predati, jer izvuceni takmciari nisu bili pravedno izvuceno, odnosno nismo trebalo uospte da zapadnemo ja i gagi.

Svakako ovde ide lock da se nebi spamalo,  kada Stexi i Djura vide ovo, oni ce dati odgovor.

SteXi.ılllı.

*

the bigger the lie, the more they believe

Ja nisam mogao da organizujem takmicenje i rekao sam lepo da nemam vremena, i izvinio sam se, ali imao je dovoljno vremena, 7 dana + sam im produzio rok..
Ako do tad nije mogao da zavrsi mapu onda ne znam sto se prijavljivao

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

Nevidim svrhu ove teme, žalbe se šalju administratoru a ovo je očito provokacija u javnom izdanju od osobe koja nezna ili nemože shvatit pravila jer možda ta ista osoba nije odgojena sa DA\NE nego sa OĆU.
Poslednja Izmena: April 16, 2013, 18:07:15 POSLE PODNE od dat K4[Я]!K3™

Dude

*

zerocoolos

Obično preseravanje s žalbom... neću na ovakve gluposti ništa odgovarati...