Ban

Započeo WilliamS, April 14, 2013, 16:04:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:SC
Detaljan opis problema:Ovako ja sam usao na srw i pogresio sam sifru i odma me je server banovao i ja opet da udejm na srw i pise You are banned itd...Ja odem promenim nick opet da udjem isti problem,ja obrisem accountove da udjem opet isti problem,restartujem internet,isti problem.Kako da skinem ban? Mrzi me opet da radim edit moda :3
Dio skripte:,
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):,

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

Citat: woody poslato April 14, 2013, 16:04:17 POSLE PODNE
Detaljan opis problema:Ovako ja sam usao na srw i pogresio sam sifru i odma me je server banovao i ja opet da udejm na srw i pise You are banned itd...Ja odem promenim nick opet da udjem isti problem,ja obrisem accountove da udjem opet isti problem,restartujem internet,isti problem.Kako da skinem ban? Mrzi me opet da radim edit moda :3

Imas u scriptfiles/Users/Bans
Tamo trebas naci IP bana i obrisati ga ne vredi sto si obrisao Acc kad IP stoji u folderu.
Nadam se da sam ti pomogao,
Pozdrav

forum.sa-mp.com info:
Over 1000 posts.
Over 50 reputation.

Citat: Niko_Crawford poslato April 14, 2013, 16:09:34 POSLE PODNE
Citat: woody poslato April 14, 2013, 16:04:17 POSLE PODNE

Imas u scriptfiles/Users/Bans
Tamo trebas naci IP bana i obrisati ga ne vredi sto si obrisao Acc kad IP stoji u folderu.
Nadam se da sam ti pomogao,
Pozdrav
Da tako je, a u GM-u naÄ'i tamo de je login i izbriÅ¡i ban u toj stavci

Balkan Perfect TM - Ukratko
-Balkan Perfect je server koji želi da vam obezbedi najbolju zabavu na pristoru Balkana !
- Pogledajte dole, zašto igrati na ovom serveru!

• 1. Zato Å¡to ima stvarno unikatan mod, koji je jos u razvoju zbog stalnih ideja koje dolaze, da bi bili stvarno unikatni!
  • 2. Zato sto ce biti pravi Helperi i OSC-ovi koji ce vam biti na raspolaganju 24/7 za pomoc !
  • Da dalje ne duzim videcete sami na otvaranju koliko je truda ulozeno u ovaj projekat!!
IP: Uskoro!!
TS3: Uskoro(ukoliko server uspe bice i TS)
Forum: perfectrp.comoj.com/forum

Bilsen_Jahjagic

OBrises samp.ban i rr server i rijeseno!

Najlakše ti je da izbrišeš iz moda fajl pod imenom samp.ban

Hvala vam svima :) Moze LOCK

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.