Pomoc oko auta.

Započeo dakias, April 13, 2013, 19:42:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moju sam od 0 poceo
Detaljan opis problema: Kako da ubacim vozila na buy,idem lepo /veh,zatim save,ali u pawnu nigde nema vozila na buy neznam kako ih ubaciti. Moze pomoc.
Dio skripte:/

Citat: dakias poslato April 13, 2013, 19:42:14 POSLE PODNE
Skripta koju koristim: Moju sam od 0 poceo
Detaljan opis problema: Kako da ubacim vozila na buy,idem lepo /veh,zatim save,ali u pawnu nigde nema vozila na buy neznam kako ih ubaciti. Moze pomoc.
Dio skripte:/

Nije ti to u pawnu nego u folderu gdje ti se instalirao San Andreas u My Documentsu i naÄ'i file savedpositions
Poslednja Izmena: April 13, 2013, 19:49:47 POSLE PODNE od [EG]Fa®kiaS™

Znam to,nadjem ja i te koordinate i sve,ali kako posle toga da ubacim u pawno da budu na buy?

Citat: dakias poslato April 13, 2013, 19:51:08 POSLE PODNE
Znam to,nadjem ja i te koordinate i sve,ali kako posle toga da ubacim u pawno da budu na buy?

Dodaš ih u .cfg u scriptfiles vidi tamo kako su ostala dodata samo copy - paste i promjeniš kordinate vozila , cijenu ime vozila..

odeš u svoju skriptu CTRL + F = CarInfo i povećaš za onoliko koliko si dodao vozila :)

EDIT: Evo i tut ovdje imaš ako mene nisi skontao..

Klik
Poslednja Izmena: April 13, 2013, 19:57:40 POSLE PODNE od [EG]Fa®kiaS™

AddStaticVehicle(411,1650.0535,-1107.1893,23.6333,89.6866,3,3); //

Et tako sam ja dodao infernus zatim otisao ovde: http://prntscr.com/10gji1
I kako i sta sad jedino to mi ne ide.
Poslednja Izmena: April 13, 2013, 20:02:20 POSLE PODNE od dakias

ne folder vehicles nego vehicles.cfg ili cars.cfg

Balkan Perfect TM - Ukratko
-Balkan Perfect je server koji želi da vam obezbedi najbolju zabavu na pristoru Balkana !
- Pogledajte dole, zašto igrati na ovom serveru!

• 1. Zato Å¡to ima stvarno unikatan mod, koji je jos u razvoju zbog stalnih ideja koje dolaze, da bi bili stvarno unikatni!
  • 2. Zato sto ce biti pravi Helperi i OSC-ovi koji ce vam biti na raspolaganju 24/7 za pomoc !
  • Da dalje ne duzim videcete sami na otvaranju koliko je truda ulozeno u ovaj projekat!!
IP: Uskoro!!
TS3: Uskoro(ukoliko server uspe bice i TS)
Forum: perfectrp.comoj.com/forum