|Trazi se skripter|

Započeo [PL]Renato Melo, Maj 25, 2010, 23:04:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Trazi se skripter koji bi skriptao za SmartEx Balkan,Skripter mora znat pawn jezik,Mora znat jednostavne stvari,Sve cemo se ostalo dogovorit..

Kontakt: [email protected]

turker_kc

e moj rensy na Å¡to si ti spao...

Citat: Панда poslato Maj 25, 2010, 23:26:22 POSLE PODNE
e moj rensy na Å¡to si ti spao...
Nisan na nista spa
Poslednja Izmena: Maj 25, 2010, 23:40:59 POSLE PODNE od [SB]Castilo Mendez|VoDaFoN

Dobro ti je reko.. na sto si pao, tj. na sto je smartex pao, pa nezna gunjac skriptat ili ti.. ccc.. a ionako nece ti niko skriptat zabadava :).. ako i oce onda nije nikakav skripter, tj. nema pojma
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Bas Cudno da razvijen server trazi skriptera  >:( Zar vi nemate svoju ekipu   ;)

iYoko

Citat: >â˜...| Plawi |â˜...< poslato Maj 26, 2010, 12:37:56 POSLE PODNE
Bas Cudno da razvijen server trazi skriptera  >:( Zar vi nemate svoju ekipu   ;)
T se zove upgrade... Inace se to tako radi na serveru...

Citat: LuKsA poslato Maj 26, 2010, 12:24:21 POSLE PODNE
Dobro ti je reko.. na sto si pao, tj. na sto je smartex pao, pa nezna gunjac skriptat ili ti.. ccc.. a ionako nece ti niko skriptat zabadava :).. ako i oce onda nije nikakav skripter, tj. nema pojma

sto se tice cijele SmartEx zajednice dodirnuli smo dno i vise nismo kao sto smo nekad bili to je istina, a sto se tice skripting tima ima 2 skriptera ali zauzeti su jer imaju problema u RL zato Castilo trazi kolegu tj. pomocnika da pomogne, Castilo je jako dobar skripter i zna skriptat sto se toga tice.....samo da vam kazem svi koji mislite da smo propali i da nam nema spasa i da cemo odustat, varate se, uskoro pripremamo veliki POVRATAK i nadam se da cemo opet zasjat u punom sjaju....

nastoe

To nije istina, nisu svi kao ti ili neki kojima se sve vrti oko novca, ja da nemam jedan svoj projekt ja bi im pomogao i nebi trazio novce ali posto radim nesto nemogu.

Nemoj pisat kad neznas sta mi je panda napisa ,nije bitno,kao prvo nismo propali da se malo razmisaljate u glavi da je skola pa mozda ima neko slobodan pomoc tj nemora ja se nekako borin i nismo kao neki sta otvore server pa nakon 2 dana propadne mi smo tu skoro godinu 1,al ako ce ko pomoc nek pomogne nikoga se nesili,Hvala extremu je pomoga nan je dosta puta i ima njegovih skripti na nasem serveru meni se cini da vi samo znate pisat "Vi ste propali,na sta si spao" otoga mi je najmrze kad pogledas da i vi niste bajni :)

ja vam mogu pomoci skriptati besplatno nije da nesto odlicno skriptam ali ono dovoljno zanm osnovno sada vi razmislite ocu li vam pomoci ili ne ....

ja cu rado pomoci
BTW castilo doda san te na msn ... (:

Citat: BalkanStyle|D~3~M~!~R poslato Maj 28, 2010, 11:59:12 PRE PODNE
Ja sam POMOCNI scripter za smartex..........ali ko hoce da pomogne molim vas......
hahhaha demire jučer si mi na msnu reko da ces bit owner tj head na smartexu hahahha