[POMOC] Admin

Započeo Crazyn3ss, April 05, 2013, 17:13:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta: od nule
Problem: pa evo ovu bi komandu stavio da samo moze admin 1338 koristit, on mi samo izbacuje ovo Samo admini! kad stavim ovu liniju
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1338) return SendClientMessage(playerid, -1, ""CRVENA"(admin) "BIJELA"Samo admini!");

a evo kako bi komanda trebala izgledat
YCMD:ahkuca(playerid, params[], help)
{
#pragma unused params
#pragma unused help
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1338) return SendClientMessage(playerid, -1, ""CRVENA"(admin) "BIJELA"Samo admini!");
SCM(playerid,-1, ""CRVENA"(kuca)"BIJELA" Za pravljenje kuce koristi komandu"SPLAVA" /napravikucu");
SCM(playerid,-1, ""CRVENA"(kuca)"BIJELA" Za uredivanje kuce koristi komandu"SPLAVA" /ekucu");
SCM(playerid,-1, ""CRVENA"(kuca)"BIJELA" Za brisanje kuce koristi komandu "SPLAVA"/izbrisikucu ");
SCM(playerid,-1, ""CRVENA"(kuca)"BIJELA" Da bi se porto do kuce koristi komandu"SPLAVA" /portkuca");
SCM(playerid,-1, ""CRVENA"(kuca)"BIJELA" Da bi restarto igracu kucu koristi komandu "SPLAVA"/akkljuc ");
return 1;
}

nebi stavio da onako prvo provejrava da je admin i onda ako nije da izbaci else i poruku, previse zagrada ovako bi i ustedio linija..
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Tacnije bolje je ovako da bi mogli i oni koji su 1339,1340... da koriste:

{
#pragma unused params
#pragma unused help
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1338) return SendClientMessage(playerid, -1, ""CRVENA"(admin) "BIJELA"Samo admini!");
SCM(playerid,-1, ""CRVENA"(kuca)"BIJELA" Za pravljenje kuce koristi komandu"SPLAVA" /napravikucu");
SCM(playerid,-1, ""CRVENA"(kuca)"BIJELA" Za uredivanje kuce koristi komandu"SPLAVA" /ekucu");
SCM(playerid,-1, ""CRVENA"(kuca)"BIJELA" Za brisanje kuce koristi komandu "SPLAVA"/izbrisikucu ");
SCM(playerid,-1, ""CRVENA"(kuca)"BIJELA" Da bi se porto do kuce koristi komandu"SPLAVA" /portkuca");
SCM(playerid,-1, ""CRVENA"(kuca)"BIJELA" Da bi restarto igracu kucu koristi komandu "SPLAVA"/akkljuc ");
return 1;
}
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

Citat: KopriVa poslato April 05, 2013, 17:16:20 POSLE PODNE
Tacnije bolje je ovako da bi mogli i oni koji su 1339,1340... da koriste:

{
#pragma unused params
#pragma unused help
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1338) return SendClientMessage(playerid, -1, ""CRVENA"(admin) "BIJELA"Samo admini!");
return 1;
}

radi hvala, na to sam zaboravio < :D
Lenon to sto si poslo sam vec probavo ali nije radilo, svjedno hvala :D
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!