[Pomoc] Opet kapije

Započeo Bugi, Mart 29, 2013, 19:22:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: EGRP FINAL moj edit
Detaljan opis problema: Pa evo sta sam napravio
else if (PlayerToPoint(10.0, playerid,1746.9000200,-1141.9000200,20.2000000)) // helper kapijce
	{
    if(PlayerInfo[playerid][pGm] >= 1||PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1)
	{
	            if(helperkapija == 0)
	            {
			    MoveObject(helperkapija,1746.9000200,-1141.9000200,25.9000000, 2.00); // kordinate otvorene kapije
               	SendClientMessage(playerid, COLOR_BLUE,"Helper kapija je otvorena .");
     		    GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
                format(string, sizeof(string), "* %s uzima daljinski i otvara kapiju. Dobrodosao!", sendername);
                ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE);
                helperkapija = 1;
               	return 1;
               	}
               	else
               	{
           	   	MoveObject(helperkapija,1746.9000200,-1141.9000200,20.2000000, 2.00);
               	SendClientMessage(playerid, COLOR_BLUE,"Helper kapija je zatvorena .");
     		    GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
                format(string, sizeof(string), "* %s uzima daljinski i zatvara kapiju.", sendername);
                ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE);
                helperkapija = 0;
               	return 1;
               	}
    }
	}

E sad meni je problem sto on samo jednom kad stisnem H odnosno C samo se kapija otvori i posle stiskam ga po nekolko puta i ne pomera se kapija samo dobijam ovu poruku Kapija je otvorena/zatvorena... Kako dapopravim to, tj sta ovde ne valja?
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Napravi da se automatski zatvara.

if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1 ||PlayerInfo[playerid][pHelper] < 1) // Prilagodi varijable
{
      if (IsPlayerInRangeOfPoint( playerid, 10.0,  X,Y,Z)) // stavi tu koordinate od kuda ce je otvrati samo
      {
		    MoveObject(helperkapija,1746.9000200,-1141.9000200,25.9000000, 2.00); // kordinate otvorene kapije
          	    SendClientMessage(playerid, COLOR_BLUE,"Helper kapija je otvorena,zatvoriti ce se za 7 sekundi");
          	    SetTimer("Kakohocestimer", 7000, 0); // Pokreces timer
     	            GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername)); // Uzimas ime
                    format(string, sizeof(string), "* %s uzima daljinski i otvara kapiju. Dobrodosao!", sendername); // pises string
                    ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE); // saljes ga sirinu 30
           	    return 1;
        }
    }

i sada public od timera:

forward KakoHocesTimer()
public KakoHocesTimer()
{
     MoveObject(helperkapija, 0.0, 0.0, 0.0, 3.0, 0.0, 0.0, 0.0); // Ztvorena kapija
}
Poslednja Izmena: Mart 29, 2013, 19:45:13 POSLE PODNE od FlasH
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Aj fala pa javljam radi li!
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

else if (PlayerToPoint(10.0, playerid,1746.9000200,-1141.9000200,20.2000000)) // automehanicar rampa 2
	{
	if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1 ||PlayerInfo[playerid][pGm] < 1) // Prilagodi varijable
	{
  	    		SendClientMessage(playerid, COLOR_BLUE,"Helper kapija je otvorena,zatvoriti ce se za 7 sekundi");
    	    	SetTimer("KakoHocesTimer", 7000, 0); // Pokreces timer
          		format(string, sizeof(string), "* %s uzima daljinski i otvara kapiju. Dobrodosao!", sendername); // pises string
          		ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE); // saljes ga sirinu 30
   	    		return 1;
       		}
    }
	}

Jel moze ovako?

Evo ovako možeš:

if( newkeys == KEY_CROUCH ) 
	 {
        if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1 ||PlayerInfo[playerid][pGm] < 1) // Prilagodi varijable
		{
   	    	return 1;
     	}
     }
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Al ne ide mi u glavu sto < valjda > ??

Citat: |LZ| Bugi poslato Mart 29, 2013, 20:14:34 POSLE PODNE
Al ne ide mi u glavu sto < valjda > ??

Ne kužim te sada ništa šta ti nije jasno koja linija ?

Ova zasto ide < ??

Citat: |LZ| Bugi poslato Mart 29, 2013, 20:19:51 POSLE PODNE

Ova zasto ide < ??

Znači da će tu komandu moći koristiti admin level 1 i veći od jedan isto tako takoÄ'er i za helpera,to sam ti stavio tu jer sam vidio da si stavio u SCM da je helper kapija otvorena.

E nece da mi radi nesto a pogledaj kako mi je...
    }
	}
	else if (PlayerToPoint(10.0, playerid,1746.9000200,-1141.9000200,20.2000000)) // automehanicar rampa 2
	 {
		{
   	    	return 1;
     	}
     }

Citat: David (Sabljak) A.k.A SABO(T) poslato Mart 30, 2013, 02:45:25 PRE PODNE
Ne kuzim ja nista, di je problem tu?

Ni ja takoÄ'er.
ÄŒek dali si ti dobio errore ili ti kapija ne radi ? Dali si dodao ovaj timer koji pokreces ?
Ako ti ne radi imaš krive koordiante.
Poslednja Izmena: Mart 30, 2013, 12:06:52 POSLE PODNE od FlasH