[pomoc] Vlasnik Vozila

Započeo [LOb]mistic144, Mart 29, 2013, 11:02:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: CLRP edit
Detaljan opis problema: kako da napravim Vlasnik Vozila
Dio skripte: Ako treba dacu i samo recite koji dio da dam
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
Trazimo Mapera Koji zna sto radi,koji je ozbiljan i da mi posalje neke radove na pm i koliko je spreman vremena dnevno odvojiti na mapanje.||Nagrada 1337 Admin||

Citat: [WG:RP]mistic144 poslato Mart 29, 2013, 11:02:11 PRE PODNE
Skripta koju koristim: CLRP edit
Detaljan opis problema: kako da napravim Vlasnik Vozila
Dio skripte: Ako treba dacu i samo recite koji dio da dam
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Ne razumijem te šta vlasnik vozila ? Misliš kada ulaziš u vozilo da piše vlasnik ?
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Da to je u pitanju
Trazimo Mapera Koji zna sto radi,koji je ozbiljan i da mi posalje neke radove na pm i koliko je spreman vremena dnevno odvojiti na mapanje.||Nagrada 1337 Admin||

Ovako probaj:

Na vrh:

#define GetName(%1,%2)                           GetPlayerName(%1,%2,sizeof(%2))

Pod OnPlayerEnterVehicle:
if( GetPlayerVehicleID( playerid ))
{
	GetName( playerid, PlayerName );
	if( strcmp( PlayerName, VoziloInfo[ GetPlayerVehicleID( playerid ) ][ VarijablaVlasnikaVozila ], false ) != 0 )
	{
	        // VoziloInfo - To ti je Enum u koji upisujeÅ¡ varijable kao Å¡ta imaÅ¡ PlayerInfo
	        // VarijablaVlasnikaVozila - varijabla koja označava vlasnika definirana ti je u TOME ENUMU VoziloInfo
			format( String, sizeof( String ), "Vlasnik: {FFFFFF} %s", VoziloInfo[ GetPlayerVehicleID( playerid ) ][ VarijablaVlasnikaVozila ] );
			SendClientMessage( playerid, 3, String );
		}
	}
}
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Jeli mi mozes pomoci stavit jer se oko ovog ne razumijem puno ostalo znam mozes ovo uvrstit
evo enuma
enum ahCar
{
   Typ,
   Float:X3,
   Float:Y3,
   Float:Z3,
   Float:Rotation,
   Status,
   Lock,
   Carid,
   Paintjob,
   Color1,
   Color2,
   mod1,
   mod2,
   mod3,
   mod4,
   mod5,
   mod6,
   mod7,
   mod8,
   mod9,
   mod10,
   mod11,
   mod12,
   mod13,
   mod14,
   mod15,
   mod16,
   mod17,
   Vlasnik[MAX_PLAYER_NAME],
};
new Carlist[MAX_PLAYERS][ahCar];

Citat: [WG:RP]mistic144 poslato Mart 29, 2013, 13:14:40 POSLE PODNE
Jeli mi mozes pomoci stavit jer se oko ovog ne razumijem puno ostalo znam mozes ovo uvrstit
evo enuma
enum ahCar
{
   Typ,
   Float:X3,
   Float:Y3,
   Float:Z3,
   Float:Rotation,
   Status,
   Lock,
   Carid,
   Paintjob,
   Color1,
   Color2,
   mod1,
   mod2,
   mod3,
   mod4,
   mod5,
   mod6,
   mod7,
   mod8,
   mod9,
   mod10,
   mod11,
   mod12,
   mod13,
   mod14,
   mod15,
   mod16,
   mod17,
   Vlasnik[MAX_PLAYER_NAME],
};
new Carlist[MAX_PLAYERS][ahCar];

Ja bi ti rado pomogao ali ne znam koja ti se od tih varijabli koristi.Probaj naći po GM ove neke: Status,Carid ? ili nešto tako

COS na clrp ne valja nicemu... i da uradis da pise vlasnik a mada je to nemoguce imas problema sa nestajanjem auta ili stvori  ti se auto a nisi ga kupio