[Pomoc] Boje objekata

Započeo Bugi, Mart 28, 2013, 14:14:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: EGRPG FINAL
Detaljan opis problema: Pa kad dodam mta objekte u skriptu ja stavim plavu boju, a kad udjem na srw da test boja je siva msm automobila boja.. Koje boje podrzava samp? Msm ja bih neku svetloplavu ali ne podrzava mi je samp ovu sto sam stavio
Dio skripte: public OnGameModeInit :D
Neke slike/video za lakse dobijanje pomoci: /
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

[quote author=[X]Low link=topic=70730.msg493512#msg493512 date=1364477988]
SA_MP 0.3x ima izmjenjene boje, pregledaj sve ovdje http://wiki.sa-mp.com/wiki/Color_ID
[/quote]

Ok je sve to ali brate kako da znam ja koja mu boja odgovara :S jel mogu to nekako u pawno da uradim?
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Nakon sto dodas auto, AddStaticVehicle, onda odeš na ona zadnja dva broja, primarna i sekundarna boja i samo gledas brojeve boja na ovom lonki sto sam ti dao..

Ako je AddStaticVehicleEx, onda gledas predzadnja dva broja pošto je zadnji broj respawn timer za to vozilo