Server For Pilots [BALCAN & ENG] v1.2 RELOADED

Započeo Slay, Mart 20, 2013, 19:05:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.


Server For Pilots (Verzija 1.2)

REGISTRACIJA i LOGIN

Baš kao i 80% server i naš ima registraciju na ulazu koja će vam omogućiti spremanje vaše statistike i kada se ponovno priključite da vam ostane sve što ste prethodno stekli. Lozinku koju upišete, administratori ne mogu vidjeti jer je hashana s toga vam možemo garantiramo da lozinku koju upišete možete znati samo Vi.

POSLOVI


  • Pilot
    Civilni pilot
    Medicinski pilot
    Vojni pilot

Posao pilota je najunosniji posao na serveru. Svodi se u 3 kategorije, civilni, medicinski i vojni piloti, a razlikuju se, malo po zaradi, a većini po vozilima. Za medicinskog pilota morate imati 30+ bodova, dok za vojnog morate imati 60+ bodova, samo za ove dvije kategorije imaju bodovni prag. Kao medicinski pilot imate mogućnost da vozite uz civilne avione i helikoptere, a kao vojni pilot uz civilne i medicinska vozila možete voziti i vojni helikopter i avion.


  • Taksista
    Los Santos
    San Fiero
    Las Venturas

Ovaj posao nema kategorije nego direktno poslije odabira birate mjesto u kojem želite voziti taksi. Zarada ovog posla je znatno manja od pilotske zarade ali na kraju otprilike doÄ'e na isto jer puno prije zavrÅ¡ite rutu i dobijete bod i novac. Posao je jako zabavan pogotovo ako vam dosadi letjeti onda će vam sigurno dobro doći malo vožnje gradom u autu.


  • Vozać busa
    Los Santos
    San Fiero
    Las Venturas

Ovaj posao takoÄ'er nema kategorije nego isto direktno poslije odabira birate mjesto u kojem želite voziti bus. Zarada je neÅ¡to veća od zarade taksista ali zato vam treba malo viÅ¡e vremena da zavrÅ¡ite rutu jer morate stajati na svakoj stanici neko kratko vrijeme. Posao je takoÄ'er jako zabavan i siguran sam da će biti igrača koji će se zainteresirati za ovaj posao.


  • Vozać Å¡lepera
    Velika kompanija
    Mala kompanija

Ovaj posao nema niti kategoriju niti birate grad u kojem želite voziti. Birate kompaniju za koju želite raditi, a sada iskreno, razlika velike i male kompanije je samo u mjestu spawna. Primjerice, velika kompanija ima veći spawn i više vozila i prikolica dok mala kompanija ima manji spawn i time manje slobodnih kamiona i prikolica, no, ne bitno, ovaj posao ima jako dobru zaradu, sličnu kao i piloti, ali, ruta je nešto malo duža nego kod pilota.

EKONOMIJA SERVERA

Ekonomija tj. valuta servera se uvelike razlikuje od većine roleplay servera. Razlog tomu je Å¡to želimo podsjetiti igrače da ovo nije nikakav RP server niti želimo postati, server služi isključivo za zabavu, stoga smo napravili veću ekonomiju nego s kojom je većina vas upoznata, primjer, najjeftinija kuća stoji $2,500,000 ali ne morate se brinuti jer je prosječna zarada, primjerice za pilota po ruti oko $20,000. Cijene su raÄ'ene i kompaktibilne su sa zaradom igrača.

VLASTITO VOZILO & KUĆA

Kako bi imali zaÅ¡to zaraÄ'ivati morate i troÅ¡iti svoj novac. Najbolji način je da kupite sebi vozilo ili kuću ili čak oboje. Igrač može posjedovati do 3 vozila i maksimalno 1 kuću. Po potrebama ćemo ovaj broj povećati. Å to se ovog sustava tiče tu se i ne razlikujemo puno od RP servera, komande su viÅ¡e/manje iste, vozilo možete parkirati, zaključati locirati, prodati, a kuću zaključati, prodati... baÅ¡ kao i na RP serverima.

TABLA SA GORIVOM I BRZINOM...

Kada uÄ'ete u vozilo na desnoj strani ekrana ispod money bara će vam se pojaviti mala tabla sa osnovnim informacijama, brzinom kojom vozite, stanje vozila, ime vozila i gorivo. Kada koristite komandu /work i uÄ'ete u vozilo u koje će te obavljati posao na tabli će vam se pojaviti znatno viÅ¡e informacija, od udaljenosti do lokacije u koju morate doći do imena trenutne lokacije, uvjerite se sami.

OSTALO

Stvarno ne želim duljiti sa bezveznim pisanjem jer najbolje će te ocijeniti dali vam se sviÄ'a server ili ne tako da doÄ'ete na server. Ovo su stvarno neke osnovne informacije koje nije loÅ¡e da znate.




Ovo ste već vidjeti u 12. mjesecu proÅ¡le godine kada je server prvi puta otvoren, ali odučio sam ga opet otvoriti, iako je i tada bilo igrača, zatvorio sam ga zato jer nisam imao vremena za voÄ'enje servera, neki od vas su igrali ovdje, znajte da accounti nisu brisati niti aviokompanije, imamo 650 registriranih accounta na serveru.

Ovo su nove slike:

http://www.facebook.com/pages/Server-For-Pilots/445610462161225?id=445610462161225&sk=photos_stream

Server rekord je 30/30 igrača

i evo još jedan kratki video 1.2 verzije (trenutne)

Poslednja Izmena: Mart 21, 2013, 14:09:09 POSLE PODNE od ...Neno...
Kristijan Stipić


...Neno...

Sretno EP i da uspijes ovaj put,planiram igrati opet.  :)

EDIT: kad udjem na svoj nick (...Neno...) ponovno se moram regati,i regao sam se,nisu statsi sacuvani,barem meni.Pise da sam vlasnik boeing airlinesa,ali mog accounta nigdje :D i mogao si skloniti one 'bozicne' svjetiljke :D
Poslednja Izmena: Mart 21, 2013, 14:06:52 POSLE PODNE od ...Neno...

Sretno jel moze IP na PM jer vidim da pise ovde server uklonjen pa ga nemogu vidjet

...Neno...

Citat: |LG|Hawk poslato Mart 21, 2013, 14:07:14 POSLE PODNE
Sretno jel moze IP na PM jer vidim da pise ovde server uklonjen pa ga nemogu vidjet
sad vidis


Bio sam igrao i nije lose :D
Poslednja Izmena: Mart 21, 2013, 14:32:35 POSLE PODNE od 99Mile99



Citat: ...Neno... poslato Mart 21, 2013, 13:53:34 POSLE PODNE
Sretno EP i da uspijes ovaj put,planiram igrati opet.  :)

EDIT: kad udjem na svoj nick (...Neno...) ponovno se moram regati,i regao sam se,nisu statsi sacuvani,barem meni.Pise da sam vlasnik boeing airlinesa,ali mog accounta nigdje :D i mogao si skloniti one 'bozicne' svjetiljke :D

SreÄ'eno...
Hvala svima!
Kristijan Stipić

Sretno ! Posjetiti cu vas sutra !
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢