[POMOC]prebacivanje GM na 0.3x

Započeo Neny96, Mart 08, 2013, 17:53:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Techland Xperia RP
Detaljan opis problema: Ovako ka sam pokrenuo server.exe i pisalo mi je da je kao da je gm spreman za upotrebu,ali kad sam ja usao u samp pisalo mi je samo da nije pronaslo server,mislio sam da je to jer je gm jos bio na 0.3e,pratio sam neke upute i prebacio ga na 0.3x(bar mislim) ali opet mi nemoze u sampu uc u taj kucni srw
Dio skripte:!!
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Možete mi dirati sve osim sestre, nju jedino ja smijem maltretirati! :D

znas kako da prebacis iz 0.3e u 0.3x... skines ono 0.3x sa sa-mp.com i iz toga prebacis annonuce, samp_npc i samp_server u svoj 0.3e... ako si tako uradio onda nije problem do toga da li je u 0.3x ili 0.3e
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

BIG RESPECT David A.k.A Sabljak

Ko kaze da je do portova ? Imao sam i ja isti problem kad pokrenem samp-server.exe upisem u favorite :7777 i ne radi ..... Probaj da pokrenes samp-server.exe i dodaj ovaj IP: 127.0.0.1:7777 javi ako ti radi :) pozdrav !

E momci hvala al sad kad sam to popravio pokusao sam uci na srw i onda mi pise "Joining the game" pa mi pise kao da se server restartao i da se izgubila konekcija pa onda "server closed the connection" a neka to pise i bez toga "lost  the connection",do cega je sad??? kad je taj mod tek izasao valjalo mi je sve al sad nece

Reci mi koji je u pitanju mod,al opet velika verovatnoca da je do tebe ...

Skinuo sam mod Techland Xperia al ne sa balkan foruma nego sam nasao neki link na google-u pa je mozda lik prije mene nesto sjebo,ja nisam nista dirao osim sto sam stavio one kurcheve da mogu upalit mod na 0.3x verziji

http://www.zaslike.com/files/lya6518l3zs3jnd3s4f.png evo ga to na loginu sam popravio ali sad me zanima kako da maknem ovo sa strane jer blinka dok igram?? i kako da napravim da kad neko nema nick u obliku Ime_Prezime da mu pise nesto kao "Nick nije valjan,molimo promijenite vas nick u obliku Ime_Prezime"

Ovde imas sve detaljno oko NICK-a --- > http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=69777.0
A ovo sa leve strane sto je sjebano zesce samo odes u pwn. file i ukucas liniju neku od ponudjenih na levoj strani i odma ce te prebaciti na citav text izbrises ga i eto , ako nebudes znao posalji mi na PM taj mod da ti sredim to pozzzzz .  ;D
Poslednja Izmena: Mart 09, 2013, 00:26:56 PRE PODNE od Zoki

Pogledaj dole u drugoj temi tvojoj za blinkanje odg sam ti

Zoki napravio sam ovo u vezi nicka ali neradi,kad sam compile isao nije mi pokazalo error i ja udjem na srw sa nickom pichka_Matherina i ono dopusti da pocnes igrat,onda sam probao sa nickom Ante Đapić i nije dopustilo da udjes na srw nego pise samo "You are banned from this server" nije pisalo ono kao da moram promijeniti nick

Citat: Ricky_Cortez poslato Mart 09, 2013, 09:26:29 PRE PODNE
Zoki napravio sam ovo u vezi nicka ali neradi,kad sam compile isao nije mi pokazalo error i ja udjem na srw sa nickom pichka_Matherina i ono dopusti da pocnes igrat,onda sam probao sa nickom Ante Đapić i nije dopustilo da udjes na srw nego pise samo "You are banned from this server" nije pisalo ono kao da moram promijeniti nick
Pa vec imas proveru na TL modu
RESPECT :
Vegas & C++

Citat: Ricky_Cortez poslato Mart 09, 2013, 09:26:29 PRE PODNE
Ne znam dal si obrati paznju u toj temi sto sam ti poslao da je lik ovo napisao
EDIT:

Mali update, skužio sam da automatsko postavljanje velikog i malog slova Ime Prezime neće funkcionirati jer ne mogu koristiti setplayername jer je case senzitivan pa ce returnati false, pa sam ipak to morao napraviti samo kao 2 dodatna slucaja (case 5 i case 6)... ako neko uopce ovo koristi neka update-a obavezno

i promijenio sam argument isRoleplayName(ime[]) u isRoleplayName(playerid)
to bi vam trebalo malčice olakšati

Eto pa uradi ovako kako je covek napisao :)

da ali ja bih htio naprimjer da kad udes sa nickom Marko Markovic da mi pise nesto kao "Nick nije valjan,promijenite ga u obliku Ime_Prezime" ili nesto tako