Balkan SAMP ??

Započeo turker_kc, Maj 22, 2010, 21:26:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Correlli

Citat: DenY poslato Maj 23, 2010, 15:26:50 POSLE PODNE
ne smetaju meni Hrvati nego tvrdite da je to Hrvatska ta ti je karta bezveze...
Pa bezveze je tebi jer je Bosna i Hercegovina bila pod Hrvatskim Kraljestvom.

Citat: DenY poslato Maj 23, 2010, 15:26:50 POSLE PODNE
mi smo najstariji na Balkanu povelja Kulina bana to dokazuje on je tek u 13 stoljecu presao na hriscanstvo od bogumilstva na bilinom polju u zenici
Najstariji? Sad stvarno pričaš gluposti. Kulin Ban je bio Hrvat iz Slavonije ako još nisi znao. I sad ćeš spomenuti Zlatne Ljiljane od dinastije Kotromanića i da su jedinstvni, a ne znaš da su Kotromanići bili hrvatske i srpske krvi i da su bili vazali Hrvatsko-ugarskog kraljestva od kojeg su odcijepili Bosnu. Zlatne Ljiljane je Kotromanić uzeo od francuske dinastije Anžuvinaca i takve Ljiljane je koristio i Hrvatinić.

Nekim smeta povijesna istina, ali nju se ne da promijeniti.

A mislim da je bilo dosta o povijesti BiH, previše si naveo na offtopik. Sa nekima se ne da normalno razgovarati, zato ću zaključati ovu temu. U vezi Fan Arta ćemo odlučiti ja i Soprano, a u vezi ostaloga sam već rekao.

Mogu samo zakljuciti da se sve vrti oko broja postova i da svi trcite upravo za time, nekome to predstavlja zadovoljstvo a recimo mene uopce ne zanima koliko cu imati postova, napisem post kad mislim da trebam. Medutim netko to voli, netko voli da ima puno postova, a to nije vas problem onda. Neka pise i gotovo, jedino spam treba kazanjavati, ali ako on aktivno  sudjeluje u temi i pise recenice a ne nesto poput "haha" "omg" i sl onda se nemate pravo buniti jer to njemu predstavlja zadovoljstvo. Ne vidim u cemu je tu problem, dalje, fan art je potpuno OK, dosta ljudi dolazi na ovaj forum i radi toga, uostalom kad ti dosadi gledati u skripte tu se opustis i sl, samo ga treba malo bolje kontrolirati da bude fan art a ne da bude offtopik.

Kad bi ukinuli fan art i kad bi ukinuli brojanje postova na vise mjesta, dosta ekipe bi otislo, jer nekima je to zadovoljstvo, pa onda ne kuzim sta vam smetaju, neka nakupljaju postove, to nije vas problem (to moze biti samo problem u vasoj glavi ako patite za nekim glupim brojem postova), takoder cemu forum ako se na njemu nece raspravljati i sl? Kad bi se teme odmah lockale ne bi bilo rasprave, pa ja prvi ne bih dosao na takav forum.

90% vas tu sto pizdi nesto ste oni kojima je vazan broj postova i koji patite od toga, pa ako vam je to toliko vazno pisite i vi onda i gotovo.