[POMOC]warnings

Započeo Nadroj, Mart 05, 2013, 16:42:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: moja od 0
opis problema: imam 2 warninga
/
/

eh ovako imam 2 warninga

C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\gamemodes\GL.pwn(543) : warning 203: symbol is never used: "ret_memcpy"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\gamemodes\GL.pwn(543) : warning 203: symbol is never used: "strtok"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Warnings.

e sad ovaj broj u zagrada oznacava da u toj liniji nesto nije uredu ali ima jedan problem.... ja imam linije samo do 542 -.-
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

BIG RESPECT David A.k.A Sabljak

Stisnes CTRL + F
I onda ukucas

ret_memcpy Pa izbrises sve pod tom linijom

Onda ukucas

strtok

I izbrises =D i neces imati ni jedan vise..
Moji Radiovi!
TuT||Iz code u MTA

jbg toliko glup nisam da to ne probam -.- nece
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

Sta nece ? sta se dogadja jbt to je najjednostavniji error .. :S izbrises ..
Pise da se nigdje u skripti ne koristi!
Moji Radiovi!
TuT||Iz code u MTA

1. nemam tu rec u skripti...
2. pise da je u redu 543 a poslednji red u mojoj skripti je 542 i probao sam da povecam za jos 1 red ali onda mi se i error poveca na red vise pa mi onda skripta ima 543 linije a error je u 544 liniji
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

Citat: ladolez poslato Mart 05, 2013, 16:42:07 POSLE PODNE
Skripta koju koristim: moja od 0
opis problema: imam 2 warninga
/
/

eh ovako imam 2 warninga

C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\gamemodes\GL.pwn(543) : warning 203: symbol is never used: "ret_memcpy"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\gamemodes\GL.pwn(543) : warning 203: symbol is never used: "strtok"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Warnings.

e sad ovaj broj u zagrada oznacava da u toj liniji nesto nije uredu ali ima jedan problem.... ja imam linije samo do 542 -.-

ret_memcpy bi trebalo da je funkcija u dutils.inc, dakle, dodas samo #pragma unused ret_memcpy pri vrhu skripte i time si dao naredbu kompajleru da ti ne izbacuje to upozorenje.
EDIT: I ne moze se sve tako jednostavno obrisati, svaka promenljiva i konstanta i ostale stvari su tu sa razlogom. Ukoliko znas da nigde ne koristis neku funkciju onda je stavis u komentar. U tvom slucaju, proveri da li uopste koristis ista iz dutils.inc negde u skripti. Ako ne koristis onda uklonis liniju #include <dutils>. Javi ako je pomoglo. :)

Sto se strtok tice evo ti link pa vidi sta je http://wiki.sa-mp.com/wiki/Strtok
Poslednja Izmena: Mart 05, 2013, 19:45:33 POSLE PODNE od Miroslav Micko
//