[POMOC] Problem sa "%s"

Započeo DevoXx, Mart 03, 2013, 15:39:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: SGRPGv6
Detaljan opis problema: Ovako, ubacio sam 0.3x, kucaj /utisaj ID 5 minuta, ono meni izbacuje "utisani ste na 0 minuta" do cega je to, i kad kucam /plati umjesto da pise taj i taj vam je platio pise "      platio vam je 0$"   do cega je taj bug? ili sta
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

CMD:utisaj(playerid, params[])
{
	if(PI[playerid][Admin] >= 1 || IsPlayerAdmin(playerid))
	{
	    new id, vreme, hIme[2][MAX_PLAYER_NAME];
	    if(sscanf(params, "ui", id, vreme)) return SCM(playerid, GRAD3, "Koristite: {BFC0C2}/utisaj [Korisnicki ID ili Ime igraca] [Vreme (minuti) (0 = unmute)]");
	    if(!IsPlayerConnected(id)) return SCM(playerid, GRAD2, "(greska) Taj igrac je offline!");
	    if(PI[playerid][Admin] < HEAD && PI[id][Admin] >= HEAD) return SCM(playerid, GRAD2, "(greska) Ne mozete koristiti ovu komandu na Head adminu!");
	    if(id == playerid && PI[playerid][Admin] < HEAD && !IsPlayerAdmin(playerid)) return SCM(playerid, GRAD2, "(greska) Ne mozete koristiti ovu komandu na sebi!");
		RPIme(playerid, hIme[0]);
		RPIme(id, hIme[1]);
		if(vreme == 0)
		{
		    PI[id][Utisan] = 0;
		    SCMF(id, CRVENA, "|{FFFFFF}A{FF0000}| Niste vise utisani! Admin: {FFFFFF}%s.", hIme[0]);
		    format(CmdString, 128, "|{FFFFFF}A{FF0000}| %s nije vise utisan, admin: %s", hIme[1], hIme[0]);
		    AdminPoruka(CRVENA, CmdString);
			SetPlayerChatBubble(id, "Utisan", 0xFF0000AA, 15.0, 1);
			return 1;
		}
		PI[id][Utisan] = vreme*60;
	    SCMF(id, CRVENA, "|{FFFFFF}A{FF0000}| Utisani ste na {FFFFFF}%d minuta{FF0000} od admina: {FFFFFF}%s.", vreme, hIme[0]);
	    format(CmdString, 128, "|{FFFFFF}A{FF0000}| %s je utisan na %d minuta, admin: %s", hIme[1], vreme, hIme[0]);
	    AdminPoruka(CRVENA, CmdString);
		SetPlayerChatBubble(id, "Utisan", 0xFF0000AA, 15.0, PI[id][Utisan]*60000);
	}
	else return SCM(playerid, GRAD2, "(greska) Nemate autorizaciju za koristenje ove naredbe!");
	return 1;
}

stavio sam neki sscanf,

STAVI meni ovako "utisani ste na 0 minuta" ( tak nest) ... umjesto da pise 5 minuta ..

tako je svugdje kad war pocnem pise

WAR zapoceo         trajanje (NE PISE IME ADMINA)

kucam /wa komanda za chat NE PISE IMeeee

Slusaj na kucnom serveru je sve normala!! radi ID i sve to ..

ÄŒim na HOST, odma je neki bug oko toga

Znaci nije do moda i nistane treba mijenjat, neesto treba neki sscanf za host !1

Ne,nego upload na GP i sscanf plugin
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Citat: MacKenzieâ,,¢ poslato Mart 03, 2013, 20:07:49 POSLE PODNE
pa koji sscanf?? kad ne radi ovaj sto imam? :S

Ovdje skini:
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=120356
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N