[POMOC] Kilometraza

Započeo Danisha, Februar 27, 2013, 12:46:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:ravens
Detaljan opis problema:e ovako zanima me kako da napravim kiloetrazu svakog vozila da mjeri a onda posle restarta da se vozilima od mafija i renta spusti kilometraza na 0 a vlasnickim vozilima da ostane koliko je i bilo
Dio skripte:////
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): ////

to ti je potpuno nepotrebno bez obzira na vrstu moda koji imas...cemu to uopce? restart servera ce biti svakih nekoliko dana tako da ce vecinom ici od nule...

btw komplicirano ti je to jako da broji kilometrazu...ako znas kako se mjeri na obicnom vozilu u rl onda ti nece biti tesko, e da i moras poznavati matematiku

ja bi uzeo brzinu vozila i stavio tajmer recimo na svakih 5 sekundi izbacuje ako igrac vozi brzinom od recimo 100km/h da povecava kilometrazu za += 1
ako vozi recimo negdje 20-30km/h onda na tajmer recimo..20-30 sekundi...ali za to ti iskreno nema portebe..ali mozes pokusati to napraviti

sistem da ostaje zapamceno ti je isti kao i za gorivo..neda mi se sad objasnjavati..prvo ti napravi kilometrazu ;)
Citat: Nikola TeslaNe žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.