[Pomoc] Bus

Započeo Milos25, Februar 27, 2013, 18:01:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: NBE
Detaljan opis problema: Kako da napravim kada neko vozi bus i dobije da vozi naprimer prema opstini i kako sad da napravim da igracima koji su tu u blizini otvori prozorcic i pise da bus uskoro stize....
kao sto je bilo na be
Dio skripte:///
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Trazim Mapera

Napraviš preko stringa i dodaš ProxDetector
Poslednja Izmena: Februar 27, 2013, 18:21:37 POSLE PODNE od FlasH
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Izvini ako smetam jel mozes ti da mi napravis :/ ( Ne znam kako )
Poslednja Izmena: Februar 27, 2013, 18:42:00 POSLE PODNE od Milos25
Trazim Mapera

Primjer:

new string[64];
format(string, sizeof(string), "Bus ide prema policiji.");
ProxDetector(20.0, playerid, string,COLOR_FADE1,COLOR_FADE2,COLOR_FADE3,COLOR_FADE4,COLOR_FADE5);
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Ti si mi sad dao sam kako da napravim tekst a meni treba sve ( da mu izbaci prozorcic kad neko od vozaca bus-a dobije da vozi u blizini tih igraca )
Trazim Mapera

Ovako možda,probaj:

na vrh:

#define DIALOG_BUS 15

I kamo trebaš:

new string[64];
format(string, sizeof(string), "Autobus ide prema policiji");
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_BUS, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Autobusna Linija", string, "Zatvori", "");
ProxDetector(20.0, playerid, string,COLOR_FADE1,COLOR_FADE2,COLOR_FADE3,COLOR_FADE4,COLOR_FADE5);

Izvini sto smaram a gde treba ovo da postavim

new string[64];
format(string, sizeof(string), "Autobus ide prema policiji");
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_BUS, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Autobusna Linija", string, "Zatvori", "");
Trazim Mapera

Pa na dio koji hoćeš,taj dio di ide taj bus ? Ne znam ja di ti je to u tvojoj skripti ..