[Savjet]AntiCheat

Započeo Schwarz, Februar 26, 2013, 17:54:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nije ti tako definirano "PlayerInfo"..

Moraš imati kako ti je definirano npr. kod mene je PlayerInfo nez kako je kod tebe pogledaj si u GM.

BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Ja kao Autor Balkan Security-a, odmah cu ti reci da je JB bolji u detektovaju od mog AC-a, a zadnja verizja mog AC-a je ne testirana, mada moj AC ima 2 detekcije koje JunkBuster nema (jedna ne radi na jb, drugu nema).

@ Flash, to mu nece raditi sto si mu dao, jer mora da napravi most (vezu) izmejdu FS i GM-a, ne moze u FS da koristi stvari vezane za GM.

@Hawk, AC Balkan Security vec stavlja u log sve stvari koje su potrebne, i mislim daj e kick mnogo bilji od upozorenja, sta kad admin nije tu...

[quote author=
Maki187 link=topic=69211.msg482142#msg482142 date=1361997264]
Ja kao Autor Balkan Security-a, odmah cu ti reci da je JB bolji u detektovaju od mog AC-a, a zadnja verizja mog AC-a je ne testirana, mada moj AC ima 2 detekcije koje JunkBuster nema (jedna ne radi na jb, drugu nema).

@ Flash, to mu nece raditi sto si mu dao, jer mora da napravi most (vezu) izmejdu FS i GM-a, ne moze u FS da koristi stvari vezane za GM.

@Hawk, AC Balkan Security vec stavlja u log sve stvari koje su potrebne, i mislim daj e kick mnogo bilji od upozorenja, sta kad admin nije tu...
[/quote]

Oki,hvala na savjetu ..
Da to sam zamijetio da imaš ti u fs neke dijelove npr. Money Hack,kod kojeg adminima prvo ispisuje da igrač koristi ..
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Izvoliš:

http://www.mediafire.com/?l67l16772ci416i

Citat: |LG|Yui_Sang poslato Februar 27, 2013, 22:23:11 POSLE PODNE
Citat: FlasH poslato Februar 27, 2013, 21:52:02 POSLE PODNE
Izvoliš:

http://www.mediafire.com/?l67l16772ci416i
E kako su bile one kracenice ispred funkcije za u gm ?? kako na acbs sta je ono AC_BS

Jesu,ja mislim. U Balkan Security su "AC_BS" a od JunkBuster su "JBC" tako nešto ..

Moderator moze lock sredio sam oko anticheata