|WG| World Gaming RPG |Otvaranje: Subota(23.02) od 20.00h

Započeo [WG]DaX, Februar 23, 2013, 00:25:08 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ado97

Ne razumijem samo zašto taj više NL mod koristite svi.
Pola nekih nezna uopšte da sastavi taj mod i onda date pare nekom i on to vam napravi,gluposti ali eto..
Sretno,opis je dobar.
Radite na modu ako želite uspjeti.

Zanimljivo svida mi se Ovo sa oglasima imaju dosta poslova a vidi se da ocete za malo crohercom da idete ;)
10/10 dolazim !

Veliki REP++++++ za ove momke:
[BC:RP] Mr.Gagi
Blaeks
ɴᴇʟʟʏâ,,¢

Citat: elemeNtaL poslato Februar 23, 2013, 11:59:39 PRE PODNE
Ne razumijem samo zašto taj više NL mod koristite svi.
Pola nekih nezna uopšte da sastavi taj mod i onda date pare nekom i on to vam napravi,[cenzura]osti ali eto..
Sretno,opis je dobar.
Radite na modu ako želite uspjeti.
A gledaj logično...
Od nečega moraš počet,ako nisi u stanju mod od 0 radit,moraš nešto uzeti...Svakako da nam je cilj izmjeniti mod dodavanjem novih stvari,temelj servera(mod) po mom mišljenju za početak je solidan ;)
Hvala svima

Srecno,ali predlazem vam da ne ulazete mnogo truda jer nece biti mnogo igraca na NL modu,nebitno koliko god da ga edit a vi ga u ovom slucaju niste ni 10% edit
Znam jedan communoty koji je krenuo sa edit nl moda i mnogo toga su promenili al nije uspeo da opstane jer je previse isfuran nl mod
Al kao sto rekoh srecno :)

Citat: Wiggani poslato Februar 23, 2013, 14:38:33 POSLE PODNE
Srecno,ali predlazem vam da ne ulazete mnogo truda jer nece biti mnogo igraca na NL modu,nebitno koliko god da ga edit a vi ga u ovom slucaju niste ni 10% edit
Znam jedan communoty koji je krenuo sa edit nl moda i mnogo toga su promenili al nije uspeo da opstane jer je previse isfuran nl mod
Al kao sto rekoh srecno :)
U potpunosti se slažem sa tobom, koji krc se furate na NL mod, kao i ovi virtual roleplay i balkan games, možete vi raditi 10 puta mjesečno update ali to je NL, tu se nema šta izmjeniti mod je do bola napucan, i govoriš morate od nečega početi, NL je kraj, modu ništa je fali, i za update ćete mape uraditi i eto ga kao neki veliki update, a igrača sigurno nećete imati, jedini je BG uspio sa NL modom i ai on će polako padati, bez dobrog skriptera ništa nemožete , toliko od mene

Sretno,ne sviÄ'a mi se zato Å¡to je edit NL moda ..
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Bio sam na otvorenju
Nije los
Skripta 9.5/10
Mapa 0.01/10
Poslednja Izmena: Februar 23, 2013, 21:08:47 POSLE PODNE od [Black_Dayton]

Veliki REP++++++ za ove momke:
[BC:RP] Mr.Gagi
Blaeks
ɴᴇʟʟʏâ,,¢

Sretno vam !
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢