[pomoc]Cmd : opljackaj

Započeo [VG]Ezel_Boss, Februar 23, 2013, 15:09:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: NL RPG V3
Detaljan opis problema: Nece mi cmd opljackaj , pa ako mozete da mi ovde postavite zcmd, imam bug sa motorima kada ih kupis i parkiras restartas server svi motori ostanu u sf . I sa pokretnom kapijom u FBI ne otvara se pravilno otvara se dobro ali se onda okrene za 180stepeni i stoji na pola ..
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): Pomagajte drugovi
|| Virtual Gaming RPG ||

|| Server Nick : Ezel Boss || Forum Nick : Ezel Boss || Server Owner || Forum Owner ||
||Forum Link : www.vg-rpg.biz ||
||Server IP : 176.62.0.8:7787 ||

Kupujem Traktor

ja ne mogu mastam koja je tvoja komanda za pljackjj daj nam pa ce da resimo ... a to za kapiju promenis moveobject...

tolko problema a nigdje resenja jer nisi dao niti jedan dio scripte :S kako mislis da ti pomognemo?
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Nemam cmd opljackaj ako neko ima da mi posalje ovde, evo vam za fbi kapiju sta imam u move object mjenjao sam i opet isto
if(IgracPolicajac(playerid) || IsPlayerAdmin(playerid))
	    {
	        MoveDynamicObject(fbikapija, 1643.50402832,-1711.93444824,14.80937481,2.500);
	        SCM(playerid, BELA, "| FBI | {BFC0C2}otvarate kapiju baze.");
		}
		else return SCM(playerid, GRAD2, "(greska) Niste clan PD/FBI/SWAT, ne mozete pomerati ovu kapiju.");
	}
 if(IgracPolicajac(playerid) || IsPlayerAdmin(playerid))
	    {
	        MoveDynamicObject(fbikapija, 1643.50402832,-1718.33447266,14.80937481,2.500);
	        SCM(playerid, BELA, "| FBI | {BFC0C2}zatvarate kapiju baze.");
		}
		else return SCM(playerid, GRAD2, "(greska) Niste clan PD/FBI/SWAT, ne mozete pomerati ovu kapiju.");
	}
|| Virtual Gaming RPG ||

|| Server Nick : Ezel Boss || Forum Nick : Ezel Boss || Server Owner || Forum Owner ||

Kupujem Traktor

BUMP Zna li ko ???
|| Virtual Gaming RPG ||

Kupujem Traktor

Mozda ti nisu dobro podeseni kordinati? uradi ponovo kordinate pa javi