Te Stare igre :)

Započeo DenY|Afrika, Maj 20, 2010, 22:16:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ludi Grad

joooj kad se sjetim starih dana....ufff SegaMega kako se tada igrala, S Mario, Tenkci, Formule, Motori, a gledam sad djeca od 7-10 godina vec krecu sa CSom, SA:MPom, GT4 itd..... Nece nikad osjetiti one prave djecije igre sto je zalosno  :o .....

r4z0r

Citat: [LG] $°-°PaYnE°-°$ poslato Maj 21, 2010, 23:02:03 POSLE PODNE
joooj kad se sjetim starih dana....ufff SegaMega kako se tada igrala, S Mario, Tenkci, Formule, Motori, a gledam sad djeca od 7-10 godina vec krecu sa CSom, SA:MPom, GT4 itd..... Nece nikad osjetiti one prave djecije igre sto je zalosno  :o .....
Pa za 10 godina ces se smijat igrama koje igramo danas , to ce biti "djecije igre" . Vjerovatno ce za par godina izac' realna simulacija zivota ljudi , sa grafikom identicnom pravom zivotu . Mnogi timovi rade na tome , vjeruj mi najveci ce i uspjet to sta su naumili .

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 21, 2010, 23:04:08 POSLE PODNE
joooj kad se sjetim starih dana....ufff SegaMega kako se tada igrala, S Mario, Tenkci, Formule, Motori, a gledam sad djeca od 7-10 godina vec krecu sa CSom, SA:MPom, GT4 itd..... Nece nikad osjetiti one prave djecije igre sto je zalosno  :o .....
Pa za 10 godina ces se smijat igrama koje igramo danas , to ce biti "djecije igre" . Vjerovatno ce za par godina izac' realna simulacija zivota ljudi , sa grafikom identicnom pravom zivotu . Mnogi timovi rade na tome , vjeruj mi najveci ce i uspjet to sta su naumili .

Call Of Duty je jako blizu realnoj grafici

Ludi Grad

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 21, 2010, 23:04:08 POSLE PODNE
Upravo tako  :D  Sto je jako zalosno, ali neka tehnika raste valjda "ubrzo" izmisle i leteca auta   :D

r4z0r

CoD: MW2 , na najvecoj rezoluciji i na high detaljima nije ni priblizan realnosti . Prvo pokreti likova su nerealni , to je najtezi dio posla pored modelovanja . Uradit ce oni dobro modele i to da budu identicni ljudskim , ali pokrete nece nikad .

Čuj MW realnost, nije ni blizu jednako držat miš i pravu pušku..........

<a href="http://www.erepublik.com" target="_blank" > </a>
http://www.erepublik.com/en/referrer/Toni_IIicic
Klickajte i zaraÄ'ujte
[URL=h

M-Gun

Citat: â•šâ–ºWHC † Makaveliâ—,,╝ poslato Maj 21, 2010, 23:19:11 POSLE PODNE
Čuj MW realnost, nije ni blizu jednako držat miš i pravu pušku..........

Homer 2 ,,,,xD bola mi to nas ono naumicki govorimo :D a virujem da ces za 10 god moc pucat puskomu ekran tj. realna simulacia rata xD

me kada sam ja igrao te igre ..uf nesjecam se :D
TONY LUCCHASSE
LOSBALKAN ADMIN
| Posjetite nas: www.los-balkan.com |

iYoko

Hah CoD blizak ralnoj grafici xD... Di je npr. Crysis 2 od CoD-a? xD

Jaoo kako su te igre bile super, a najvece nasilje je bilo sto neprijatelj padne kad skocis na njega... Onda su izasli Doom, Quake, i ostale igre...

Meni je najbolji bio Super Mario kao mali sam to stalno po cijele dane igro :)