Hitno pomoc...

Započeo Sponzo, Maj 21, 2010, 16:26:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako imam jedan problem radio sam dialog s ovog tut-a:http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=6772.msg59225;topicseen#new
I imam ovakav problem...Kada idem se registrirati pojavi se ovo:
I kada upisem lozinku i kliknem na registriraj pojavi se ovo:
I kada upisem svoju lozinku na koju sam se rego...I Kliknem prijavi i dobijem ovo:
I kada kliknem dolje za mjenjanje skina na bilo koju strijelicu pojavi se ovo
I kada upisem ponovno lozinku za reganje i stisnem registriraj i dode ove i sve bude normalno:
i sad je moje pitanje kako da maknem da ne bude 2 dialoga za register i da ne moram kliknit na strijelicu?login radi normalno!

Blago teb, ja se idem ulogirat sa postojecim acc-om i pise da se registriram, ja upisem lozinku i pise ovaj acc vec postoji :D

Citat: [BM]Alen_Sudec poslato Maj 21, 2010, 17:23:22 POSLE PODNE
Blago teb, ja se idem ulogirat sa postojecim acc-om i pise da se registriram, ja upisem lozinku i pise ovaj acc vec postoji :D
ma ovo je zbugano...xD :D

Al  men to sa dialogom sve cudno :D
Svaki TuT koji koristim da napravim Dialog uvijek sve zbugano, tak da sam odlucio napraviti samo sa komandom /login i /register :D:

ma meni sve valja sam sto je register dupli mi se pokaze a login i ostalo sve normalno!

Nekuzim sto ti je krivo u drugoj slici, kad se regas ides na login?
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Ides na registraciju pa onda login i onda bude screen samo one strijelice i spawn i tak stoji kad stisnes na bilo koju strijelicu onda ti se opet otvori registracija i onda te pita tek ono musko zensko itd...Znaci 2x registracija!

Citat: [BM]Alen_Sudec poslato Maj 21, 2010, 17:23:22 POSLE PODNE

naravno da ti to pise kada nisi rijesio problem sa user accovima
cuva ti samo acc sa 12 slova, u koliko ima preko 12, ne cuva ga