[Problem] Download

Započeo Snich, Februar 04, 2013, 14:46:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Snich

Vec par dana imam problema sa downloadom, koristim Mozilla Firefox pretrazivac.
Kada nesto skidam s neta, dodje do 99 procenata i sve stane (zabode), nemogu Skype da skinem nikako niti ostale stvari koje zelim, jer mi sve sto skidam dodje do kraja i zabode.

Da li neko strucan zna nesto oko ovog?

Probaj restartati firefox:

1. Idi na Firefox > Help > Troubleshooting Information
2. Klikni "Reset Firefox" - http://snag.gy/gc0jw.jpg

Nakon toga ce se zatvoriti i resetirati. Nakon toga otvorit ce ti se prozorcic kliknes Finish i nadam se da ti je problem rjesen. Ako nije jesi probao sa drugim pretrazivacima?

Citat: [FG] Snich poslato Februar 04, 2013, 14:46:29 POSLE PODNE
Vec par dana imam problema sa downloadom, koristim Mozilla Firefox pretrazivac.
Kada nesto skidam s neta, dodje do 99 procenata i sve stane (zabode), nemogu Skype da skinem nikako niti ostale stvari koje zelim, jer mi sve sto skidam dodje do kraja i zabode.

Da li neko strucan zna nesto oko ovog?
Tako je i meni -.-

Snich

Citat: Sexserghy  ♥ poslato Februar 04, 2013, 16:00:59 POSLE PODNE
Probaj restartati firefox:

1. Idi na Firefox > Help > Troubleshooting Information
2. Klikni "Reset Firefox" - http://snag.gy/gc0jw.jpg

Nakon toga ce se zatvoriti i resetirati. Nakon toga otvorit ce ti se prozorcic kliknes Finish i nadam se da ti je problem rjesen. Ako nije jesi probao sa drugim pretrazivacima?

Uradio i opet isto.
Imam Internet Explorer 8 i isto je i na tom pretrazivacu...

Snich

Sredio sam ja problem, ukljuci Automatic Updates, kada updejtuje i instalira sve sto je potrebno, doci ce ti dijalog za skeniranje komplet datoteka Malicious Software, skeniraj kompletno racunalo i vjerovatno ce ti pronaci sumnjive datoteke, na kraju ces ih jednostavno obrisat.

Samo citaj i slijedi sta ti pise na dijalozima.

Moguce da ti se popunila memorija, i da radi toga nece..

Isti problem je i na chrome, AV ti blokira fajl ali ne prijavi da ga je blokirao...tako se i meni desava skidao sam novi DMC 5.5 GB i doslo do 99% o network error

Ugasim av ponovim download i onda hoce

Ma ocistio komp generalno sa antivirusom i sad je dobro..Hvala <3