[POMOC]Kucni server

Započeo [CH]Rony, Januar 24, 2013, 17:37:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav Ljudi.Imam jedan problem gledao sam TUT-ove po youtubu i nasao par kako napravit srvr.bla bla village oni turtorial.i radio po njemu naime dode mi do sljedece greske.
Downlodam SA:MP S official stranice i kako TUT kaze izbrisem fajlove promjenim ime gamemoda.I sad kad to pobrisem i to napravim u pawno #include <a_samp> I onda nemogu pokrenit server. I jos u pawno kad radim savam to kao sto mi se gamemode zove Antonio.Izbaci mi 2 fajla  a tome liku sava to i izbaci mu dovrseno sve a ja moram upisivat dio po dio.I kad upalim Ono SAMP SERVER upali se na sec dvi i izgasi a na pocetku mise ucita kad tek downlodam nista editam ucita i mogu igrat pomoc plizzz
[/font][/size][/color]

jesil rcon promjenio
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Jesi ti ovo uopce procitao ne nabijaj tu postove.-.- cekan nekog da pomogne promjenio sam rcon naravo

Citat: [CH]Rony poslato Januar 24, 2013, 19:04:27 POSLE PODNE
Jesi ti ovo uopce procitao ne nabijaj tu postove.-.- cekan nekog da pomogne promjenio sam rcon naravo
1. nisi napisao da si rcon promjenio neskupljam postove vec pomazem ... da procitao sam sve ,mene postovi ne interesuju kao da se gleda po postovima ko je kakav ...
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Znaci jos jednom sve sam napravio kako se trazi ili kad ubacujem gamemode odem u gamemode koi sam skinio uprem gammodes odem u moj srvr gamemodes prebacim i srvr neradi -.- Znaci nece da se ucita ucita se na dvi sec i gotovo kraj.A napravim kako treba.