[MAP]Pijaツ

Započeo Pijaツ, Februar 07, 2013, 10:52:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Naziv rada:Boks dvorana
Vrijeme rada:pola sata
Kod(objekti):neznam kako da nadem :S
Vozila:infernus
Komentar: ;)

Ovako moj prvi rad u MTA pravo da vam kazem jucer ga instaliro danas doso iz skole i napravio ovo
ULAZ

Palme ;)

ULAZ U DVORANU

ULAZAK U RING ;)

MJESTO ZA ODMOR DOK NEMA BORBI

NAGRADA ZA POBJEDNIKA U IZVLAÄŒENJU ULAZNICA ;)

POGLED SA TRIBINA ;)

Uživajte imam joÅ¡ mapa al neda mi se sad stavljat :S :P  I da malo je neprecizno ali prva mapa je :D
Poslednja Izmena: Februar 07, 2013, 10:56:01 PRE PODNE od Pijaツ

NIje lose za pocetak,samo si mogao malo da namestis onaj krov na prvoj slici da ne ulazi u onu kucu
[/center]

Citat: Wucha poslato Februar 07, 2013, 11:05:43 PRE PODNE
NIje lose za pocetak,samo si mogao malo da namestis onaj krov na prvoj slici da ne ulazi u onu kucu

hvala ;)

Ako os uzet kodove ides vako tamo di si instalirao MTA/SERVER/MODS/DEATMACH/RESOURCES i nades je tu di si je spremio (pod kojim imenom) onda otvoris dodateku nekin text dokumentom (nemoj dirat "meta"vec dodateku kraj nje i kopiras text i ides na ovu stranicu ako je zelis convertat ali i nemoras mozes je ti samo pastat di trebas

Ako ti je nesto nejasno slobodno pitaj u kom ili na PM !

Ocjena 8/10 samo nastavi i nemoj vise pravit vakve mape besmslene su (SAVJET NIJE UVREDA)
Poslednja Izmena: Februar 07, 2013, 20:40:00 POSLE PODNE od [Black_Dayton]

Veliki REP++++++ za ove momke:
[BC:RP] Mr.Gagi
Blaeks
ɴᴇʟʟʏâ,,¢

Dobro je za pocetnika imas smisla za ideje to mi se sviÄ'a ..

Slobodan maper.Mapam u HITNOM slučaju :)

Nista posebno

SA:MP Member Since: 14.05.2008
If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

Imas potencijala tako nastavi i bit ces pro maper!! :D super od mene jedna 10 i samo malo skloni ono na prvoj slici ulazi u kucu,ali si pocetnik :D
Motocross is life!
Mapam,skriptam.Pomazem vlasnicima.Ako imate igrace mozemo se dogovoriti za spajanje.(Ali morate nesto znati raditi):)