[Pomoc] Komanda /goto

Započeo Maksi, Februar 01, 2013, 23:05:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Tiger
Detaljan opis problema: Ovako kad hocu da prepravim u pawno nesto,ako je Tut neki lepo prepravi i nekako radi,al problem je sa komandom npr: /gotols ja promenem u /gotobg ono odma ne radi mod izbaci gresku u Script/gamemodes ?
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

kakvu gresku, ne razumem, ako joj promenis ime, nece ti sigurno bacati nikakvu gresku  ::)

Hoce,znas u Tutorijalu e Tut je bio na Bosanskom ja sam samo hteo da ga promenim i promenuo neke reci i isao Compile i onako znas cekao i pobeli slika izbaci Not Responding al ja to ugasim i pokrenem mod i ono na modu na kucnom srv bas pise tako kao sto sam prepravio i sve radi,a cim uzmem npr /gotols u /gotobg odma AMX fajl 0 kb(kilobajta) i kad pokrecem samp-server ono dodje do dole znas i treba da ocita ono Vehicle e meni Vehicle pise 0 i pise ono Eror 17:Script/gamemodes tako nes...

epa ti nemoj to da gasis, kao si zamislio kompajl ako nije do kraja? moras do kraja kompailovati i tek onda pokrenuti

Brate ne smes gasiti nista dok se ne kompajlira, nema veze sto pise not responding, tako ti je to kod gamemodova koje imaju vise ispisanih linija.. Sacekas malo i radice ;)

Hvala,evo ostavio sam i uradilo je Hvala vam,samo nije mi jasno pre nije htelo ali sad hoce 2-3 minuta i uradi.Hvala moze LOCK.