Bojkot tj. Pokret otpora za CH DM!!!!

Započeo DenY|Afrika, Maj 18, 2010, 23:36:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Do sada su 3 puta pokusali unistiti CH DM server

1. put kada je bio zbugovan i svi otisli na LG i kada sam ih pola vratio (nije im uspjelo)

2. put kada je bilo 2/100 (ta 2 smo ja i help i r4zor je znao cesto uci) kada je bAndzi bio neaktivan i dodjelio helpu head admina

3. put kada je pliva otisao (kada sam bio head i skupio 19 igraca, on je ugasio server)

SADA TO DJURO ZELI I PO 4 PUT!!!

E PA NECEMO MU DATI SVI KOJI SU SA MNOM NEKA OVO KOPIRAJU U POTPIS

NA VAMA JA HOCE LI BITI CH DM-A!!

[center][quote=Djurozero, covjek koji je 3 puta usao na DM server o njemu kaze:]ma uglavnom vidim ja da od ovoga servera nema nista, u roku dan-dva cete sve znati, sta dalje...
eh da, i lockam ovaj chat jer nema smisla da prazan server ima ikakav dio na forumu... meni je zao, ali tako je..[/quote]
[color=black][b][size=15pt]SOPRANO STA URADI!!![/size][/b][/color]
[IMG]http://i45.tinypic.com/2itr58p.gif[/IMG]

Djuro mozes me banovati koliko zelis al ja sam uz CH i Balkan samp tu samo me ne mozes naci :)

Poslednja Izmena: Maj 18, 2010, 23:37:16 POSLE PODNE od DenY

nastoe

Sretno, sve oke samo mi nije jasno kakve veze CH DM ima sa ovim forumom ?  ???

Neznan sta da kazen na ovo,na chu neigram pa se bas i nebih tija upletat u ovu pricu jedino sta mi pada napamet nakon dosta dugog vremena postojanja DM Servera nije uredu dase izgasi pa se bas i slazem stobom u potpunosti..

Citat: ExtremePower poslato Maj 18, 2010, 23:41:58 POSLE PODNE
Sretno, sve oke samo mi nije jasno kakve veze CH DM ima sa ovim forumom ?  ???

pa offotpic je :) i mislio sam da se stavi na CH forum al tamo nemogu pisati jer mi je djuro banovo account ofc bez razloga...

Deny uz tebe sam care ako me se sjecas Harly

sjecam al od ovog nista dobit cu ban s foruma i obrisat ce temu vidit cete

Zbog cega pa nije uredu da te diskriminiraju pa i ti si čovjek lol
i nekuzim zatšto sada te banaju i brišu ti teme svako ima pravo glasa nije ovo 1920 godine ovo je 21 stoljece

nastoe

Citat: DenY poslato Maj 18, 2010, 23:52:22 POSLE PODNE
Citat: ExtremePower poslato Maj 18, 2010, 23:41:58 POSLE PODNE
Sretno, sve oke samo mi nije jasno kakve veze CH DM ima sa ovim forumom ?  ???

pa offotpic je :) i mislio sam da se stavi na CH forum al tamo nemogu pisati jer mi je djuro banovo account ofc bez razloga...
Da, off topic ali ovo je forum za skriptanje ne za CH odi na forum.hr i tamo trazi ljude  >:(

Citat: Napoleon poslato Maj 18, 2010, 23:59:57 POSLE PODNE
i nekuzim zatšto sada te banaju i brišu ti teme svako ima pravo glasa nije ovo 1920 godine ovo je 21 stoljece
prestani spamati -,-
Poslednja Izmena: Maj 19, 2010, 00:00:52 PRE PODNE od ExtremePower

Citat: Napoleon poslato Maj 18, 2010, 23:59:57 POSLE PODNE

jer je djuro "covjek na polozaju" al ne krivim ga umislio si je dosta toga...

turker_kc

Ne znam sta si umisljate, rekao sam da sam uzeo DM u svoje ruke i da cu dalje ja odrediti koja ce skripta na njemu biti i tko ce ga voditi, a mislim da u moje procjene ne treba sumnjati barem sto se toga tice... Novi mode ce vec do kraja tjedna biti na serveru... LOCK