JunkBuster ...pomoc !!

Započeo Rob_Puska, Maj 15, 2010, 17:11:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

znaci .. zelim napraviti amx ..i dobijem ovo :\eRP.pwn(15) : fatal error 100: cannot read from file: "JunkBuster"
Znaci sve ,sam iso po uputama .. stavio sam sve sta treba u Include i u filterscripts .... .
Molim pomoc ..kako da to rjesim !! :( :( :(
Ponosan vlasnik CroSvere !

Pa jesi dodao u include taj JunkBuster? Ne kuzim, o kojoj se skripti radi i sta si radio na njoj i sta tocno zelis?

nastoe

Citat: Rob_Puska poslato Maj 15, 2010, 17:11:36 POSLE PODNE
znaci .. zelim napraviti amx ..i dobijem ovo :\eRP.pwn(15) : fatal error 100: cannot read from file: "JunkBuster"
Znaci sve ,sam iso po uputama .. stavio sam sve sta treba u Include i u filterscripts .... .
Molim pomoc ..kako da to rjesim !! :( :( :(
Citat: Soprano poslato Maj 16, 2010, 07:01:57 PRE PODNE
Pa jesi dodao u include taj JunkBuster? Ne kuzim, o kojoj se skripti radi i sta si radio na njoj i sta tocno zelis?
Pokusava kompilati INC file xD, to ti se ne compajla nego kada ides na SAVE samo napisi: JunkBuster.inc      samo stavi .inc

turker_kc

Jesi stavio JunkBuster u Pawno -> Include folder i na pocetak skripte stavio #include <JunkBuster> ?

Ma sve sam ja to dobro uradio . . . nego ..nevalja mi na sedmici PWNo .. .Jbg jos jednom hvala !
Ponosan vlasnik CroSvere !

nastoe

Citat: Rob_Puska poslato Maj 16, 2010, 21:55:21 POSLE PODNE
Ma sve sam ja to dobro uradio . . . nego ..nevalja mi na sedmici PWNo .. .Jbg jos jednom hvala !
Ja imam WIN 7 kada pokreces PAWN, klik desnim misem i "run as administrator" i onda ce ti bolje raditi....