Radnja servera

Započeo accardo_, Januar 19, 2013, 12:46:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zahvaljujem svima! Moze lock ovdje

Da ti nesto kazem mores ti imat najbolji mod na balkanu kad neces imat igraca ako grad bude u SF. To je velik grad ,a pomalo dosadan. Ovi svi sto su rekli u anketi za SF ti nece 100% igrat. Otvori SF pa vidi no to ti je bacanje vremena i novca...

Ls je dosadio, ali ta dva grada su oba za RP, vise ces izvuci RP u SF, ali svi su navikli na LS tak da... Neslusaj druge neg otvori u gadu koej mti os, dajem glas SF

Los Santos, glasao sam za njega, ima najbolji raspored, a i igraci su navikli na njega ..
~ Bojan | FG-RP Head Admin | www.fg-rp.info | FG IP : 109.230.228.3:7807 ~

Po mojem iskustvu sa SA:MP serverima neće ti server uspijet u SF jer taj grad nitko nepozna,a i dosadan je grad,a LS svi znaju.LS definitivno to ti obećajem da ćeš prije uspijet u LS nego u SF.

Citat: pllopen poslato Januar 20, 2013, 02:06:14 PRE PODNE
Da ti nesto kazem mores ti imat najbolji mod na balkanu kad neces imat igraca ako grad bude u SF. To je velik grad ,a pomalo dosadan. Ovi svi sto su rekli u anketi za SF ti nece 100% igrat. Otvori SF pa vidi no to ti je bacanje vremena i novca...

Vidi "Radeone": mi otvaramo server u SF jer je tamo radnja još neistražena i zato jer da radimo server u LS onda bi bili slični kao ostalih 99.999% Balkana. Radit ćemo u SF, a ako baš nebude išlo, onda ćemo se prebaciti u LS. Ionako imamo SVE dinamično, tako da ćemo prebaciti server za 1-2 dana u drugi grad.

A kao drugo, daj izmisli vlastito ime, a ne da kradeš ime od grafičke kartice (LOOL)

Pozdrav raja

C, C++, C#, JAVA programer

Citat: [DH:RP] Emil poslato Januar 20, 2013, 14:26:01 POSLE PODNE
Citat: pllopen poslato Januar 20, 2013, 02:06:14 PRE PODNE

Vidi "Radeone": mi otvaramo server u SF jer je tamo radnja još neistražena i zato jer da radimo server u LS onda bi bili slični kao ostalih 99.999% Balkana. Radit ćemo u SF, a ako baš nebude išlo, onda ćemo se prebaciti u LS. Ionako imamo SVE dinamično, tako da ćemo prebaciti server za 1-2 dana u drugi grad.

A kao drugo, daj izmisli vlastito ime, a ne da kradeš ime od grafičke kartice (LOOL)

Pozdrav raja
Kakve veze ima ime servera ? Sta bi onda trebao reci za GeForce ? Boli tebe ona stvar sto koristim imena graficki to nije tvoja stvar. Nevolim tolko pametne ljude.

Moj Prijedlog , ukoliko je vec dinamino napravi radnju u cijelom San Andreas-u :D kosto je bilo na Balkan E.x..ppre.ss <3 <3 <3 2007-2011 xD Ali ako ces u SF oces da ti pomognem , vidis radim i ja modu SF pa neznam dali da ga iskoristim za server ili da stavim na BS :D
Poslednja Izmena: Januar 20, 2013, 18:00:23 POSLE PODNE od IcE' a.k.a Matthew