[POMOC] pomoc oko vise slucaja

Započeo Nemanja1997, Januar 19, 2013, 23:24:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nemanja1997

Skriptu koju koristim: SERP
Detaljan opis:
1. Da admini moze da ociste wl komandom /clear id posto to samo mzoe PD i FBI ali ja sma vidjao na drugim serverima to je namesteno...
2. Kako da dam pojedinim igracima slotove za automobile ali samo nekima kojima ja hocu npr. komandom /makeslot id [broj slotova]....
3. Kako da napravim komandu za admine da moze /invite [id org] [id igraca] i /uninvite [id igraca]....
4. Kako da napravim neku proveru za org npr. da u bande ne mozes udji ak osi manji od 3lvl u PD manji od 7lvl u FBI 9lvl Hitna 10lvl i tako ....
5. Ja napravim jednu bandu i kad je ubacim sve lepo radi sem automobila svi se id-ovi pomesaju i nastane haos kako to da promenim ??
6. Posto sam napravio Policijsku Akademiju i napravio komandu da dam diplomu kad se zavrsi PA e sad me zanima kako da namestim da u PD i u FBI ne mzoe se uci bez te diplome ..
7. Kako da napravim da se kad nekog hocu da uhapsim da ne bude komanda /uhapsi [kazna] [minuti] -kaucija da/ne] [iznos kaucije] nego da bude samo /arrest id ili /uhapsi id i da za svaki wl dobije po 200sek ... I tu da napravim da se uvek moze platiti kaucija goldima...
8. Kako da napravim neki gold sistem za berzu da se kupuje npr na slovo Y a prodaje na N i da pri svakoj kupovini se cena povecava kad se kupi 1 gold cena se poveca za 1$ kad se proda cena se smanjuje i da se kaucija placa 10 golda...
9. I kako da napravim komandu /izvuci id da izvuces krimosa iz nekog biza/kuce/stana i ostalih objekta koji imaju enterijer ...
Hvala unapred.....Ako nisam nesto lepo napisao nemojte lock kazite ispravicu....
Poslednja Izmena: Januar 19, 2013, 23:41:18 POSLE PODNE od Nemanja1997

Nemanja1997

Nek pomogne neko hitno mi je i potrebno !!!

Blaeks

*

Madmen