[POMOC HITNO] DOK PROBLEM

Započeo dr.нoυѕe, Januar 08, 2013, 17:45:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Nebih htio doati.
Detaljan opis problema:Kako da napravim da kad udem u auto da nemoze ga igrac micat ali moze izac iz auta i da ga mogu ubit i spaliti car.Probo sam toggleplayercontrollable ali nemoze s tim
Dio skripte:

if(trucking[dockcar] <= 99)
			{
		    if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 4 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 4 || PlayerInfo[playerid][pMember] == 5 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 5 || PlayerInfo[playerid][pMember] == 6 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 6 || PlayerInfo[playerid][pMember] == 10 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 10)
		    {

SendClientMessage(playerid, COLOR_GOLD, "INFO: Usli ste u kamion te ste zapoceli punjenje. Nemojte izlaziti da se ne prekine punjenje.");
                     trucktim = SetTimerEx("TruckUp",7000,true, "%i", playerid);
                     new string[125];format(string,sizeof(string),"PUNJENJE: %i%",trucking[dockcar]); //quickly doing a small update on fuel (so it wont jump from 100 to its real value)
                     TextDrawSetString(truck[playerid],string);
                     TextDrawShowForPlayer(playerid,truck[playerid]);
		    }

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):Ne ali bih htio samo da mi kazete sta da umjesto toga napisem a da radi.I kada se dode na lokaciju da se krene punit a kad se makne od toga prestane se i kada opet dodem nastavi se puniti,a kada odem sa doka tj pomaknem se s mjesta da se prestane puniti.Rijec je o kamionu na doku.

Po mogućnosti vi napravite taj dio skripte sto sam napisao kako bi mi lakše pomogli.Hvala.

Poslednja Izmena: Januar 08, 2013, 18:26:49 POSLE PODNE od Ivan.

VOZILA ZA FIVEM
FIVEM PIKACHU ROLEPLAY

Ajde dali netko zna hitno mi je :(

VOZILA ZA FIVEM
FIVEM PIKACHU ROLEPLAY

Blaeks

*

Madmen