[DD/DM] New Dawn - Potpuno Novi SA:MP mod! [dawn-tdm.com]

Započeo Catalina, Januar 05, 2013, 23:39:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Opis modova!

DD: znači demolition derby. Cilj igre je srušiti ostale igrače autom sa mape i tako pobjediti rundu.
DM: znači deathmatch i većina mapa je ovoga oblika. Cilj igre je odvoziti mapu do kraja prvi prelazeći razne prepreke, krugove, vožnju po zidovima, skokove i sl. te pokupiti huntera na kraju kojim kasnije eliminirate ostale igrače i pobjeÄ'ujete rundu.

Mogućnosti!

- Svaki igrač može mijenjati svijet i igrati sam kako ga drugi u utrci nebi ometali. (/setworld [0-100]).
- Novac prikupljate utrkivanjem, 250$ po svakom hunteru, a on kasnije može biti korišten u /shop-u, gdje možete kupovati mape po vlastitoj želji i još mnogo toga.
- Svaku mapu možete ocjeniti ocjenom od 1 do 10. (/rate [0-10]).
- Mogućnost modificiranja vlastitog automobila, promjenu skina, i boje.
- Efektni anti-cheat, nema varanja, samo fair play.
- Mogućnost osnivanja klanova i natjecanje sa ostalima na clan-war serveru.
- Profesionalan, 24/7 online admin team.
- Trenirajte kako biste postali jedan od najboljih igrača na našem trening serveru.
- Svatko može kreirati vlastitu DM mapu u MTA San Andreas, i uploadati ju na server preko našeg weba.
- Donirajte i pristupite novim opcijama!

Web: dawn-tdm.com

A sad se sami uvjerite kako je kod nas super kratkim video isječkom par mapi.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FJ4S_FWRmf0

Poslednja Izmena: Januar 05, 2013, 23:53:57 POSLE PODNE od Catalina

aha ma gledao video pa mi se ucinilo da to nikako nemoze biti samp neg mta...sretno sa serverom gledajuci video mape su vam predobre

Good Luck

Veliki REP++++++ za ove momke:
[BC:RP] Mr.Gagi
Blaeks
ɴᴇʟʟʏâ,,¢

Novo!
Predstavljamo vam naš novi vlastiti New Dawn UCP, provjerite ingame statistike, statistike vašeg klana, kupite VIP i još mnogo toga.

http://ucp.dawn-tdm.com/

Uvjeri me da ne koristite nulled IP.Board?
Tim nulled stvarima dovodite korisnike u opasnost jer sve nulled stvari imaju backdoor gdje hakeri mogu lako upast u sve podatke...